News

Medic pediatru acuzat că a lovit un copil de 4 ani în timpul consultaţiei. Poliţia a deschis o anchetă

Mama copilului de patru ani care a fost lovit de către doctorița pediatru a povestit întâmplarea pe Facebook. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.
28.01.2022 | 18:36
Medic pediatru acuzat ca a lovit un copil de 4 ani in timpul consultatiei Politia a deschis o ancheta
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe profilul său de Facebook, mama unui copil de patru ani a dezvăluit că micuțul a fost bruscat și abuzat chiar de un cadru medical în incinta Unității de  Primiri Urgențe Pediatri a Spitalului Județean Vâlcea, notează Știri pe surse.

Mama copilului a explicat că s-a prezentat la Spitalul din Râmnicu Vâlcea în urmă cu câteva zile deoarece acesta se simțea rău. La secția UPU, micuțul a fost preluat de către o doctoriță specializată în pediatrie.

ADVERTISEMENT

După cum explică mama, doctorița i-ar fi agresat copilul chiar în timpul consultației, lovindu-l peste mâini și provocându-i o serie de răni în gură.

“Efectiv l-a agresat fizic în faţa mea! Să nu mai spun că l-a rănit cu paleţica în gură de l-am găsit cu sânge şi zgârieturi”, a explicat femeia în postarea sa de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

După ce a observat rănile copilului, femeia a decis să apeleze la oamenii legii. La scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns la Spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Doctorița acuzată ar fi explicat oamenilor legii că mama nu a reușit să îl liniștească pe micuț și că ea doar i-ar fi dat mâinile jos de pe ea.

ADVERTISEMENT

“Am sunat la poliţie fără să mai stau pe gânduri, iar la sosirea echipajului de poliţie a minţit vehement spunând că doar i-a dat mâinile jos de pe ale ei şi i-a zis să se potolească pentru că eu nu am cooperat pentru consult şi am lăsat copilul să facă ce vrea”, a mai explica mama micuțului.

Plângeri la poliție și Colegiul Medicilor

În continuarea postării sale, femeia a mai explicat că se va adresa autorităților în legătură cu evenimentele în care a fost implicat copilul ei. Astfel, ea a declarat că va depune o plângere penală împotriva doctoriței.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au confirmat că mama copilului a depus o plângere pe numele doctoriței pe care o acuză de violențe la adresa copilului său.

De asemenea, mama a declarat și că se va adresa Colegiului Medicilor din Vâlcea în legătură cu modul în care doctorița s-a comportat cu micuțul. Trebuie precizat că informațiile de joi arată că aceasta plângere încă nu era depusă.

“Nu acceptaţi agresiune verbală sau fizică, suntem oameni, noi contribuim la plata salariilor celor ce dorm în spitale şi te trimit la medicul de familie pentru o reţetă sau te tratează cu scârbă, jigniri şi mai nou agresiune fizică!”, a mai adăugat femeia.

În prezent, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea desfășoară cercetări pentru a determina cum s-au desfășurat evenimentele care au determinat-o pe mama copilului să își spună povestea online.

ADVERTISEMENT