News

Medic stomatolog, găsit decedat într-o pădure din Satu-Mare. Bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor

Un medic stomatolog a fost găsit decedat, vineri dimineață, într-o pădure din Satu-Mare. Bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor și nu se cunoaște motivul care l-a împins la acest gest.
03.06.2022 | 19:44
Medic stomatolog gasit decedat intro padure din SatuMare Barbatul siar fi pus capat zilelor
Medicul era dat dispărut de joi după-amiază. Sursa foto: Presasm.ro
ADVERTISEMENT

Un doctor stomatolog, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit fără viață, într-o pădure din Satu-Mare. Se crede că bărbatul a ales să-și pună capăt zilelor, însă nu se cunoaște motivul.

Medicul era dat dispărut de joi după-amiază

Medicul era dat dispărut de familie de joi după-amiază, iar poliția a pornit în căutarea lui. Au reușit să-l identifice vineri, în jurul orei 10:00,  după ce mașina i-a fost descoperită într-o pădure din localitatea Baba Novac, orașul Ardud, scrie presasm.ro

ADVERTISEMENT

Colegii de breslă ai medicului sunt șocați de întâmplare și nu-și pot explica gestul. Au transmis condoleanțe familiei îndoliate.

Nu este singurul medic găsit decedat în pădure

S-a demarat o anchetă în acest caz. Nu este primul de acest tip. La începutul lunii mai, un alt medic, în Mediaș, a fost găsit mort într-o pădure din județul Cluj.

ADVERTISEMENT

Peste trupul său a dat o tânără care-și plimba câinele. De altfel, în mașina fiului lui, doctorul a lăsat un bilet de adio, pe care a scris: ”Vă iubesc!”

”Bărbatul de 57 de ani pe nume Budai Ştefan din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, plecat voluntar la data de 21 aprilie, a fost găsit decedat la data de 6 mai, într-o pădure din apropierea localităţii Ciurila.

ADVERTISEMENT

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11.30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localităţii Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane.

În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacţie. În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violenţă.

ADVERTISEMENT

Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării persoanei în cauză şi stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă”, a comunicat IPJ Cluj, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT