News

Medicii au decis: Sorin Oprescu rămâne internat la Institutul de Diabet

Medicii au decis ca Sorin Oprescu să mai rămână internat la Institutul de Diabet. Deşi sâmbătă ar fi trebuit, teoretic, să se întoarcă în arest, starea de sănătate a lui Oprescu impune...
10.10.2015 | 16:54
Medicii au decis Sorin Oprescu ramane internat la Institutul de Diabet
ADVERTISEMENT

Medicii au decis ca Sorin Oprescu să mai rămână internat la Institutul de Diabet. Deşi sâmbătă ar fi trebuit, teoretic, să se întoarcă în arest, starea de sănătate a lui Oprescu impune spitalizarea lui în continuare. Cu atât mai mult cu cât medicii n-au reuşit până acum să-i facă toate analizele pentru care a fost transferat la institut, informează România TV.

Lui Sorin Oprescu nu i s-a făcut cea mai importantă analiză. Acea analiză care ar fi trebuit să le arate medicilor dacă are sau nu cancer la plămâni. Nu au putut să îi facă această investigaţie la Fundeni pentru că nu se simţea foarte bine.

ADVERTISEMENT

Oprescu a fost transferat la Spitalul Paulescu, unde urmează să fie stabilizat şi abia după aceea va fi dus înapoi la Fundeni, i se va face acea analiză, după care va fi dus înapoi în spatele gratiilor. Nu se ştie însă când va fi realizat acest transfer, cel mai probabil, însă, duminică sau luni. La Fundeni, Sorin Oprescu ar mai trebui să stea cel puţin 48 de ore.

El a fost vizitat sâmbătă de avocaţii săi care au anunţat că vor să facă o nouă solicitare de înlocuire a arestului preventiv, având în vedere că au apărut date noi la dosar. De asemenea, vor să aducă în faţa procurorilor şi încă doi martori care să vorbească în favoarea lui Sorin Oprescu, să le spună procurorilor faptul că Oprescu nu a luat acea sumă importantă de bani.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.romaniatv.net