Fotbal intern

Medicii au explicat decesul lui Ilie Balaci: “Era în viaţă când l-am găsit”

21.10.2018 | 13:30
Medicii au explicat decesul lui Ilie Balaci:
Medicii au explicat decesul lui Ilie Balaci
ADVERTISEMENT

Ilie Balaci a murit în această dimineaţă la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un infarct Fostul mare fotbalist se afla acasă, împreună cu mama sa, atunci când i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Imediat a fost făcut apelul de urgenţă, iar primii care au intervenit au fost cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„Era în viață când a ajuns acolo echipajul de la Serviciul Județean de Ambulanță și au aplicat primele manevre de resuscitare. Era în stop cardio-respirator”, au spus reprezentanţii SAJ pentru evz.ro.

ADVERTISEMENT

Medicii au explicat decesul lui Ilie Balaci

Conform celor declarate de Tania Muntean, ofiţerul de presă al ISU Dolj, apelul de urgenţă a fost făcut la ora 9:38, iar persoana care a făcut apelul a spus că Ilie Balaci îşi pierduse cunoştinţa. S-au efectuat manevrele de resuscitare până în jurul orei 11:15, când medicul de pe ambulanţa SAJ a declarat decesul.

Nicolae Ungureanu oferise şi el detalii despre ultimele clipe ale lui Balaci:Am înțeles că s-a întâmplat pe la ora 9, când era acasă cu mama lui. I s-ar fi făcut rău și au chemat SMURD-ul. Până să vină salvarea a căzut din picioare! Nu știu ce Dumnezeu se întâmplă cu generația noastră, ne prăpădim prea repede. Mi-e și greu să mai vorbesc”, a declarat Ungureanu pentru GSP.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri