ADVERTISEMENT
Life

Medicii au făcut anunțul despre Victor Socaciu. Vestea primită de soția folkistului, în urmă cu puțin timp

Autor: Magda Anghel | 15.04.2021 | 17:09
Medicii au făcut anunțul despre Victor Socaciu. Vestea primită de soția folkistului, în urmă cu puțin timp
Victor Socaciu se află în spital, internat cu COVID-19. Artistul are diabet și a suferit, în urmă cu câțiva ani, și un transplant de rinichi. Sursă foto: piatapresei.ro

Starea cântărețului de muzică folk Victor Socaciu (68 ani) s-a stabilizat. Internat în Spitalul Monza din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, la câteva zile de la organizarea Festivalului Om Bun, artistul a dat primele semne de însănătoșire. 

ADVERTISEMENT

Familia lui Victor Socaciu a primit prima veste bună din partea medicilor.

Andrei Păunescu, un apropiat al artistului, a dezvăluit că soția lui Victor Socaciu, Brânduşa Simion, a fost anunțată, astăzi, că starea de sănătate a cântărețului este stabilă și “chiar într-un progres”.

Cum se simte Victor Socaciu, după ce a ajuns la spital cu plămânii afectați 50%

“Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurara acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta … . M-am văzut cu el atunci și doame ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. 

Astăzi, am aflat de la soția sa, că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin

ADVERTISEMENT

Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat.”, a dezvăluit Andrei Păunescu, astăzi, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV.

Fiica lui Victor Socaciu: “Să ne rugăm!”

Victor Socaciu a ajuns, săptămâna trecută, pe mâna pe medicilor, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. În mod atipic, primele teste făcute de artist au ieșit negative, deși avea toate simptomele specifice SARS-CoV-2. Fiica sa, Ana Maria Socaciu, i-a îndemnat pe cei care-l admiră pe tatăl său să se roage pentru ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească.

Conform informațiilor apărute în această perioadă, Victor Socaciu s-ar fi infectat în timpul Festivalului Național de Folk OM BUN, pe care l-a organizat la Breaza, și a ajuns la spital cu plămânii afectați în proporție de 50%.

ADVERTISEMENT

Bun prieten cu Victor Socaciu, Vasile Șeicaru a povestit pentru FANATIK trebuia să fie prezent la Breaza, pe scenă, dar a refuzat tocmai de frică să nu se infecteze cu COVID-19, deși a fost asigurat că totul este organizat ca la carte și nu are de ce să își facă griji.

În locul lui, pe scenă a urcat Dan Bittman care ne-a dezvăluit că îi este greu să creadă că Victor Socaciu s-a infectat în timpul festivalului de muzică folk, pentru că organizarea a fost ireproșabilă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!