Life

Medicii au făcut anunțul despre Victor Socaciu. Vestea primită de soția folkistului, în urmă cu puțin timp

15.04.2021 | 17:09
Medicii au facut anuntul despre Victor Socaciu Vestea primita de sotia folkistului in urma cu putin timp
ADVERTISEMENT

Starea cântărețului de muzică folk Victor Socaciu (68 ani) s-a stabilizat. Internat în Spitalul Monza din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, la câteva zile de la organizarea Festivalului Om Bun, artistul a dat primele semne de însănătoșire. 

Familia lui Victor Socaciu a primit prima veste bună din partea medicilor.

Andrei Păunescu, un apropiat al artistului, a dezvăluit că soția lui Victor Socaciu, Brânduşa Simion, a fost anunțată, astăzi, că starea de sănătate a cântărețului este stabilă și “chiar într-un progres”.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Victor Socaciu, după ce a ajuns la spital cu plămânii afectați 50%

“Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurara acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta … . M-am văzut cu el atunci și doame ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. 

Astăzi, am aflat de la soția sa, că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin

ADVERTISEMENT

Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat.”, a dezvăluit Andrei Păunescu, astăzi, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV.

Fiica lui Victor Socaciu: “Să ne rugăm!”

Victor Socaciu a ajuns, săptămâna trecută, pe mâna pe medicilor, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. În mod atipic, primele teste făcute de artist au ieșit negative, deși avea toate simptomele specifice SARS-CoV-2. Fiica sa, Ana Maria Socaciu, i-a îndemnat pe cei care-l admiră pe tatăl său să se roage pentru ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute în această perioadă, Victor Socaciu s-ar fi infectat în timpul Festivalului Național de Folk OM BUN, pe care l-a organizat la Breaza, și a ajuns la spital cu plămânii afectați în proporție de 50%.

Bun prieten cu Victor Socaciu, Vasile Șeicaru a povestit pentru FANATIK trebuia să fie prezent la Breaza, pe scenă, dar a refuzat tocmai de frică să nu se infecteze cu COVID-19, deși a fost asigurat că totul este organizat ca la carte și nu are de ce să își facă griji.

ADVERTISEMENT

În locul lui, pe scenă a urcat Dan Bittman care ne-a dezvăluit că îi este greu să creadă că Victor Socaciu s-a infectat în timpul festivalului de muzică folk, pentru că organizarea a fost ireproșabilă.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au...
Admitere liceu 2024. Greşeala comisă de elevi cu medii de 8, care au rămas pe dinafară
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Pericol de moarte pe litoralul românesc. Problema care trebuie evitată neapărat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși