ADVERTISEMENT
News

Medicii și asistenții români au revenit din Italia. Cine i-a așteptat la aeroport

Autor: Narcis Roșioru | 25.04.2020 | 16:38
Medicii și asistenții români au revenit din Italia. Cine i-a așteptat la aeroport
Medicii și asistenții români au revenit din Italia. Cine i-a așteptat la aeroport. Sursa foto: Captură video România TV

Medicii români care au fost în spitalele din Italia, pentru a ajuta cadrele medicale de acolo cu pacienții COVID-19, au revenit, sâmbătă, în țară.

ADVERTISEMENT

Medicii români au revenit din Italia

Medicii români care au mers în Italia pentru a da o mână de ajutor cadrelor medicale de acolo în lupta contra noului coronavirus s-au întors, sâmbătă, în țară.

Pe aeroportul Henri Coandă i-au așteptat Ludovic Orban, Raed Arafat, Nelu Tătaru și alți oficiali români, după cum s-a putut vedea din imaginile transmise de România TV.

“Toată echipa medicală a făcut față misiunii cu succes, a reușit să transmită un plus de încredere atât cetățenilor României, cât și ai celorlalte state europene. Impreună, întotdeauna putem fi mai buni”, a declarat unul dintre medici de pe aeroport.

ADVERTISEMENT

Echipa formată din 15 medici și asistenți din România a petrecut două săptămâni în Italia, la un spital din Lombardia, acolo unde au ajutat cadrele medicale cu tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus.

Medicii și asistenții români au participat, în perioada 7-24 aprilie la diverse misiuni pentru salvarea persoanelor din italia afectate de COVID-19

Cadrele medicale au stat două săptămâni în Lombardia

Echipa alcătuită din 15 cadre medicale a fost însoțită și de un reprezentant al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în calitate de ofițer de legătură.

ADVERTISEMENT

Acesta a avut misiunea de a facilita, alături de autoritățile din peninsulă, integrarea echipei românești în sistemul medical din Italia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!