ADVERTISEMENT
News

Medicul Anthony Fauci: Situația de la Casa Albă putea fi prevenită. Virusul nu este o farsă

Autor: Robert Cristea | 07.10.2020 | 17:37
Medicul Anthony Fauci: Situația de la Casa Albă putea fi prevenită. Virusul nu este o farsă
Medicul Anthony Fauci: Situația de la Casa Albă putea fi prevenită. Virusul nu este o farsă. Foto: Hepta.ro

Medicul Anthony Fauci, expert american în boli infecţioase, a declarat că explozia de infectări cu COVID de la Casa Albă putea fi prevenită.

ADVERTISEMENT

Mai mulţi asistenţi apropiaţi lui Trump şi politicieni republicani au avut rezultate pozitive pentru coronavirus. Președintele și soția sa, Melania Trump, au anunțat vineri că sunt bolnavi de COVID-19. Între timp, candidatul republicanilor s-a întors la reședința oficială.

„Aruncaţi o privire la ceea ce s-a întâmplat săptămâna aceasta la Casa Albă”, a spus Fauci într-un interviu acordat Uniunii Politice Kennedy de la Universitatea Americană. Acesta a criticat oamenii care cred că virusul este o farsă. Află AICI cât de mult s-a extins virusul la Casa Albă.

Anthony Fauci: Nu poți să spui că virusul este o păcăleală

„Aceasta este o realitate, chiar acolo. Şi în fiecare zi care trece apar mai mulţi oameni care sunt infectaţi. Nu este o farsă. Este o situaţie nefericită când vezi aşa ceva, pentru că ar fi putut fi prevenit,” a spus Anthony Fauci.

Fauci a fost întrebat de un student de ce unii oameni nu cred că virusul este real.

“În acest moment avem 210.000 de oameni morți și 7,3 milioane de infectați de la începutul pandemiei. Pe toată planeta au murit peste 1 milion de persoane. Nu poți să spui că este o înșelăciune. Nu poți să spui că oamenii din toată lumea și aliații americanilor mint și că este o păcăleală.” – Medicul Anthony Fauci.

ADVERTISEMENT

Președintele Donald Trump a declarat că se simte foarte bine și că medicamentele l-au ajutat să-și revină.

“Voi părăsi spitalul Walter Reed, astăzi, la ora 18.30 (ora locală). Nu vă temeți de COVID. Nu lăsați virusul să vă domine viața. Am dezvoltat, sub administrația mea, o serie de medicamente foarte bune. Mă simt mai bine ca în urmă cu 20 de ani”, a postat pe Twitter Donald Trump.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT