Fotbal international

Medicul Braziliei a dat verdictul: Neymar nu va juca în primul meci cu Manchester United!

Medicul Braziliei a dat verdictul Neymar nu va juca in primul meci cu Manchester United

Veste cât se poate de rea pentru PSG și fanii săi cu puțin timp înaintea de optimile de finală ale Champions League, dată de medicul Braziliei în privința lui Neymar. Starul echipei campioane a Franței nu va juca în primul meci cu Manchester United, care va avea loc pe 12 februarie, pe Old Trafford. Se speră ca jucătorul să poată fi recuperat pentru manșa retur, programată pentru 6 martie, pe Parc des Princes.

Este o veste devanstantă pentru antrenorul Thomas Tuchel, care tocmai declara recent că așteaptă cu nerăbdare să știe ce spun doctorii despre starea de sănătate a celui mai scump jucător din lot, pentru că absența lui Neymar va fi o pierdere imensă, în condițiile în care PSG a ratat în ultimii doi să ajungă departe în Champions League, fiind eliminată de Barcelona, ce e drept, aproape incredibil, 4-0 la Paris, 1-6 pe Nou Camp și anul trecut de Real Madrid.

Neymar speră să poată fi pe teren pe 6 martie, la returul de la Paris

Neymar s-a accidentat la genunchi în cursul partidei jucate de PSG în compania lui Strasbourg, în Cupa Ligii,  în urma unei faze în care s-a văzut clar că brazilianul a fost vânat de adversari, pentru că a fost atacat dur de trei jucători de la Strasbourg în interval de câteva secunde. Neymar a mai avut probleme cu genunchiul drept, acest lucru provocând îngrijorare mărită.

Neymar nu va juca primul meci cu Manchester United în Champions League după accidentarea suferită în meciul cu Strasbourg
Neymar nu va juca primul meci cu Manchester United în Champions League după accidentarea suferită în meciul cu Strasbourg

Selecționerul Braziliei, Tite, a venit însoțit de medicul naționalei cariocas, Rodrigo Lasmar, cel care l-a mai operat în trecut de o accidentare la genunchi dar și înainte de Mondial, la degetul mic de la piciorul stâng, în primăvara lui 2018. Verdictul său este dur pentru PSG: Neymar nu poate fi recuperat pentru primul meci cu Manchester United și nu este sigură sută la sută nici prezența la jocul retur, dar oricum, există șanse. Neymar și tatălsău au ieșit la atac după această accidentare, reproșând celor care îl tot acuzau și râdeau de el că joacă teatru și cade la cel mai mic contact.