Life

Medicul estetician Adina Alberts a pierdut alegerile locale 2020 pentru funcția de primar al Sectorului 1. Mesajul oamenilor: „Fiți mai bine doctor”

28.09.2020 | 13:17
Medicul estetician Adina Alberts a pierdut alegerile locale 2020 pentru functia de primar al Sectorului 1 Mesajul oamenilor Fiti mai bine doctor
ADVERTISEMENT

Medicul estetician Adina Alberts a candidat la primăria Sectorului 1 din Capitală, însă a fost învinsă de puternicii ei rivali, Clotilde Armand (USR) și Dan Tudorache (PSD), care sunt la câteva procente unul de celălalt.

Potrivit ultimelor rezultate oficiale parțiale,  arată că Clotilde Armand a obținut 41,57% din voturi, iar Daniel Tudorache a fost votat de 39,26% dintre oameni.

ADVERTISEMENT

Actualul primar al sectorului 1 se anunță câștigător, cu 200 de voturi numărate în plus și susține că și-a prelungit mandatul din dorința oamenilor.

Adina Alberts, trimisă să practice meseria de medic

După ce soțul ei nu a adunat suficiente semnături pentru a candida la Primăria Capitalei, Adina Alberts a ales să candideze la funcția de primar al Sectorului 1 din Capitală.  Nu toți oamenii au reacționat pozitiv, iar o parte din simpatizanți au trimis-o înapoi în cabinetul medical. Au fost însă și susținători la alegerile locale 2020.

ADVERTISEMENT

Rezultatele oficiale parțiale de la alegerile locale 2020 o arată pe Clotilde Armand câștigătoare. În ordinea de mai jos se numără candidații și procentele obținute în urma voturilor cetățenilor: Clotilde Armand 48%, Dan Tudorache 36,5%, Ioana Constantin 7,5%, Adina Alberts 1,8%, Amalia Nenovici 1,5%, Daniel Bucura 1,5%.

„Sunteți un om cu suflet frumos și la propriu și la figurat și avem încredere că aveți intenții bune, dar va fi foarte greu să rezistati jignirilor din ziua de azi, noi vă apreciem si vă respectăm și vă dorim mult succes.”, a încurajat-o o admiratoare pe Adina Alberts chiar înainte de alegeri.

ADVERTISEMENT

Adina Alberts a candidat la Primăria Sectorului 1 din partea PRO România, însă asocierea cu Victor Ponta i-a făcut pe oameni să devină reticenți și să nu o voteze. De altfel, au fost voci care au îndemnat-o să-și vadă de meseria de medic.

„ Unii dintre dumneavoastră mă “ceartă” că mi-am lăsat meseria și am intrat în mocirla care se cheamă “politica românească”. Câteva clarificări:

ADVERTISEMENT

1. Nu mi-am lăsat nicidecum meseria. Meseria mea este în mintea și în mâinile mele! Și va fi acolo până voi muri.

2. Faptul că politica românească stârnește resentimente atâtor cetățeni este ceva ce nu mi se poate imputa mie. De aceea sunt azi aici, acum! Tocmai pentru că clasa politică are nevoie de o epurare masivă. Cum se poate face asta?! Doar prin infuzie de oameni valoroși și implicați, cu principii și experiență de viață solidă. Cu meritocrați!

Eu sunt Dr Adina Alberts și sunt medic primar chirurg. Candidez pentru funcția de Primar al Sectorului 1! Am cugetul curat și motivație autentică. Lupt pentru adevăr, demnitate, dreptate socială.

Vreau o viață mai bună pentru noi toți. Vreau să facem din Sectorul 1, un sector al oamenilor sănătoși, educați și fericiți.”, a menționat Adina Alberts, înainte de alegeri.

„ De ce nu vă practicați meseria de doctor?”, a întrebat-o un fan. „În Consiliul Local DA, nu însă ca primar. Ca s-aveți timp să vă practicați și meseria.”, a mai sfătuit-o un admirator.

ADVERTISEMENT