Fotbal international

Medicul lui PSG, dezvăluire despre Angel di Maria. “Este ca un zombie! Suferă de insomnie și de depresie fără fotbal”

03.06.2020 | 12:32
Medicul lui PSG dezvaluire despre Angel di Maria Este ca un zombie Sufera de insomnie si de depresie fara fotbal
ADVERTISEMENT

Franța este singura țară din top 5 al fotbalului european unde Guvernul și oficialii Federației și ai Ligii profesioniste au decis să nu mai reia competiția internă, stabilind clasamentul așa cum arăta el la momentul întreruperii sezonului.

Angel di Maria suferă de insomnie şi de depresie

PSG, lider detașat, a primit laurii de campioană, dar această modalitate de a câștiga titlul nu a fost una agreată de argentinianul Angel di Maria, care și-ar fi dorit să fie acum pe teren, nu într-o prelungită vacanță. Drept urmare, suferă de ceva timp de insomnie şi de depresie.

ADVERTISEMENT

E adevărat că PSG nu a pus capăt definitv sezonului, pentru că echipa pregătită de Thomas Tuchel este calificată în sferturile de finală ale Champions League pentru prima dată în istoria sa, dar trebuie să aștepte până în august, când ar urma să se joace sferturile, semifinala și finala.

Argentinianul are şi dese stări de anxietate

Ori tocmai această inactivitate, această lungă aşteptare până în august, se pare că a avut repercusiuni serioase asupra jucătorului argentinian, după cum a dezvăluit chiar medicul echipei pentru cotidianul Le Parisien.

ADVERTISEMENT

Situaţia pare a fi destul de serioasă, pentru că în raportul medical sunt menţionate şi stări accentuate de anxietate, iar soţia lui Di Maria a spus că nu îl mai recunoşte.

Soţia spune că arată ca un zombie

“Este ca un zombie, nu are stare nici un moment, noaptea se plimbă prin casă în loc să doarmă şi şi-a pierdut complet orice bună dispoziţie. Nimeni nu-i mai intră în voie şi nimic nu îi mai place” – a declarat ea.

ADVERTISEMENT

Medicul echipei pariziene susţine că jucătorului i-a fost prescris un tratament, dar mai mult decât orice medicament va conta revenirea cât mai grabnică la antrenamente, reintrarea în ritmul normal de pregătire.

Neymar nu are nici o problemă şi o ţine numai în distracţie

La polul opus se află alt sud.-american, brazilianul Neymar, căruia se pare că lipsa fotbalului nu îi cauzează nici un fel de stres, el petrecând de zor şi îmbogăţindu-şi colecţia de cuceriri feminine.

ADVERTISEMENT

Medicul echipei pariziene a acuzat oficialii fotbalului francez pentru decizia luată, care aduce mari prejudicii şi cluburilor şi fotbaliştilor şi este convins că se putea juca fără nici un fel de problemă pentru sănătate.

ADVERTISEMENT