News
notix pixel id

Medicul Monica Pop, acuze dure la adresa Guvernului Orban! „Este inadmisibil”

18.10.2020 | 10:28
Medicul Monica Pop, acuze dure la adresa Guvernului Orban! „Este inadmisibil”
Medicul oftalmolog Monica Pop/ Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Medicul Monica Pop nu a ezitat și a lansat mai multe acuze dure la adresa Guvernului Orban! Concret, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală spune că Executivul se gândește mai degrabă la propriul interes.

Aceasta afirmă că alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie trebuie amânate din cauza numărului tot mai mare de infecții cu noul coronavirus.

Mai mult de atât, Monica Pop transmite că guvernanții nu vor pur și simplu să recunoască faptul că alegerile locale au dus la o creștere a numărului de îmbolnăviri.

ADVERTISEMENT

Ce spune medicul Monica Pop despre guvernul Orban!

“Fără doar și poate alegerile au un mare impact asupra a ceea ce se întâmplă. Că este periculoasă boala fără doar și poate, că sunt mulți infectați, și asta este adevărat.

Mie mi se pare inadmisibil să se organizeze acum alegeri. După părerea mea ar trebui amânate până când lucrurile se mai liniștesc.

ADVERTISEMENT

Au curajul decidenții să spună că, de fapt, alegerile au dus la un număr mult mai mare de infectări?

Cum pot să spună că nu, că nu este adevărat. Am văzut niște cozi infernale, am văzut oameni care stăteau buluc, au fost situații de genul acesta. 

ADVERTISEMENT

Ca să nu mai vorbim de faptul că alegerile trebuie să fie în trei zile și nu o singură zi, ca să fie rarefiată prezența oamenilor”, a spus dr. Monica Pop pentru Antena 3.

Vă readucem aminte că mai multe voci importante au spus că alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 ar putea fi amânate pentru luna martie 2021. Mai mult de atât, un deputat independent a depus şi un proiect de lege în acest sens. Parlamentarul Adrian Dohotaru susţinea că o astfel de măsură ar reduce riscul de infectări.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri