News

Medicul Monica Pop, despre adevărații asasini ai Alexandrei Măceșanu: „Ei sunt vinovați. Ce nu e clar?”

13.08.2019 | 12:21
Medicul Monica Pop despre adevaratii asasini ai Alexandrei Macesanu Ei sunt vinovati Ce nu e clar

Celebra doctoriță Monica Pop a comentat îngrozitorul caz al crimelor de la Caracal și susține că nu doar Gheorghe Dincă trebuie să răspundă pentru ce s-a întâmplat acolo, ci toți cei implicați, toate persoanele care nu au făcut nimic să o salveze pe Alexandra Măceșanu. Doamna Pop este extrem de revoltată de felul în care au acționat procurorii și polițiștii din județul Olt.

Monica Pop susține că Gheorghe Dincă nu este singurul vinovat

„Dacă ei făceau ce trebuia, Alexandra era acum în viaţă! Şi ei au “ucis-o”! Nu se “ocupă” nimeni de ei? Se știe cât de vinovaţi sunt!!! Procurorul? Poliţia? Având deja de la cadastristul Popescu (de pe cartea lui de vizită) NUMELE şi ADRESA criminalului şi NU AU MERS ACOLO? DE CE? Fata era încă în viaţă atunci! INCREDIBIL!”, a scris doctorul Monica Pop, notează cancan.ro.

„Dincă, nenorocitul, nu putea face nimic fără “ajutorul” lor!!! Toţi cei implicaţi trebuie să platească! Ei, procurorul, poliţiştii şi Dincă, mai ales! Ce nu e clar?”, a mai spus extrem de revoltată Monica Pop.

monica pop
Casa lui Gheorghe Dincă, cea în care s-ar fi petrecut ororile. Sursa foto: evz.ro

Unchiul Alexandrei Măceșanu nu crede că Dincă este criminalul

Monica Pop nu este singura persoană revoltată de cazul Caracal. Foarte mulți români spun că e ceva putred în Danemarca în acest dosar, iar informațiile apărute în ultimele zile adâncesc misterul. Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că nu crede în ancheta oficială și că face tot posibilul să dea cât mai multe probe procurorilor pentru a merge pe toate pistele.

Cumpănașu e convins că Dincă nu a acționat de capul său și că are în spate o întreagă rețea. Chiar astăzi, Cumpănașu a mers la DIICOT pentru a vorbi cu procurorii despre ceea ce crede el și familia tinerei dispărute pe 24 iulie. Oficial, Alexandra Măceșanu a fost omorâtă de Gheorghe Dincă. Neoficial, există o serie de teorii cu privire la unde ar fi fata de 15 ani.