Life

Medicul Nicolae Bacalbașa i-a pus un diagnostic crunt lui George Buhnici. Afecțiunea gravă de care ar suferi vloggerul

Medicul Nicolae Bacalbașa i-a pus un diagnostic crunt lui George Buhnici, după declarațiile controversate la adresa femeilor. De ce afecțiune gravă ar suferi vloggerul.
22.07.2022 | 20:24
Medicul Nicolae Bacalbasa ia pus un diagnostic crunt lui George Buhnici Afectiunea grava de care ar suferi vloggerul
Medicul Nicolae Bacalbașa i-a pus un diagnostic crunt lui George Buhnici. Sursa foto: România TV, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Medicul Nicolae Bacalbașa a reacționat după declarațiile controversate ale lui George Buhnici la adresa femeilor și i-a pus un diagnostic fostului prezentator de la Pro TV.

Medicul Nicolae Bacalbașa i-a pus un diagnostic crunt lui George Buhnici

În cadrul unei emisiuni TV, medicul Nicolae Bacalbașa a declarat că George Buhnici ar suferi de tulburări erectile.

ADVERTISEMENT

Medicul și fostul deputat PSD consideră că vloggerul are aceste tulburări de erecție de puțin timp, lucru care l-a determinat să facă declarațiile scandaloase la adresa femeilor cu celulită și vergeturi.

“Eu am fost diagnostician în meseria mea. Și ce pot să îți spun despre băietu’ ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate de erecție, asta ca stare. Ca răspuns, asta cred eu.

ADVERTISEMENT

Adică, erecția nu mai apare și e ușor tulburat. Reacția ignoranților din jur e de fapt o reacție a publicului lui care îl consulta de obicei când avea reacție.”, a declarat medicul Nicolae Bacalbașa la România TV, la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, “Punct culminant”, citat de unica.ro.

Afirmațiile lui George Buhnici au stârnit un val de reacții negative

Internetul a luat foc în urma declarațiilor controversate pe care George Buhnici le-a făcut în cadrul unui interviu difuzat la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vloggerul s-a legat de femeile care vin la plajă și nu sunt în cea mai bună formă fizică. Fostul prezentator de la Pro TV a spus că nu vrea să vadă femei cu celulită și vergeturi în costum de baie.

Acesta le-a trimis la “săliță” pe femeile care nu au trupurile bine tonifiate. Mai mult, Buhnici a spus despre soția sa că arată “ca o minoră”, făcând referire la silueta ei subțire. Declarațiile vloggerului i-au scandalizat pe internauți.

ADVERTISEMENT

“Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. (…) Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…)

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a afirmat George Buhnici în materialul video difuzat la Xtra Night Show.

Și alte vedete au reacționat după cele spuse de George Buhnici, printre care și Cristina Bălan, Ilona Brezoianu, Monica Tatoiu, Adda și Andreea Raicu.

George Buhnici are mult de suferit în urma afirmațiilor despre femei. BCR a anunțat că a renunțat la parteneriatul cu vloggerul.

George Buhnici, luat în vizor de CNA

Mai mult, George Buhnci este primul vlogger vizat de CNA după afirmațiile despre vergeturi și celulită.

Consiliul Național al Audiovizualului a anunțat că va verifica canalul de YouTube al fostului prezentator de la Pro TV pentru a analiza dacă acesta a încălcat regulile specifice din online.

Reprezentantul CNA Monica Gubernat a anunțat că vor fi interpretate declarațiile făcute de vlogger. Va fi analizată și reacția sa după valul de hate primit pe rețelele sociale.

O altă instituție care a reacționat după afirmațiile influencerului este CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării).

ADVERTISEMENT