Fotbal intern

Medicul Petrolului, reacție nervoasă! A tras de un jucător al oaspeților și l-a împins afară din teren VIDEO

04.08.2018 | 19:35
Medicul Petrolului, reacție nervoasă! Tânăra a tras de un jucător al oaspeților ca să-l dea afară de pe teren

Medicul Petrolului, reacție nervoasă! Scenă de cascadorii râsului într-un meci din Liga a doua. S-a lăsat cu scandal mare la partida dintre Petrolul Ploiești și Sportul Snagov. Medicul gazdelor a fost chemat să ofere îngrijiri unui jucător al oaspeților pe final de întâlnire. Nimic neobișnuit până în acest moment doar că tânăra nu a rezistat şi a început să-l certe pe fotbalist și să-l grăbească pe acesta să iasă de pe teren. Întreaga întâmplare a avut loc aproape de minutul 90 când jucătorii Petrolului alergau disperați după golul de trei puncte.

De remarcat că gruparea ploieșteană nu a mai reușit să marcheze până la finalul partidei și tabela de marcaj a arătat un scor alb, 0-0 după ultimul fluier al arbitrului. A fost de altfel meciul în care mai degrabă s-a remarcat medicul echipei ploieştene. Trebuie specificat că jucătorul de la Snagov a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit în nas. Cum timpul se scurgea în defavoarea echipei favorite, tânăra a tras de acesta să iasă cât mai repede de pe teren, pentru ca meciul să se reia. Vezi video 

Medicul Petrolului, reacție nervoasă!

Eşalonul secund a debutat vineri, prin partida dintre 

Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu 0-1
CS Mioveni – Academica Clinceni 2-1
Dacia Unirea Brăila – Ripensia Timişoara 1-2
Energeticianul – Luceafărul Oradea 4-1
FC Argeş Piteşti – CS Baloteşi 2-0
Farul Constanţa – Poli Timişoara 4-1

Petrolul Ploieşti – Sportul Snagov 0-0

Medicul Petrolului, reacție nervoasă!

De remarcat în ceea ce privește eșalonul secund fotbalistic și că Federaţia Română de Fotbal, a anunţat o nouă regulă prin care cluburile ce vor promova din liga a treia vor fi ajutate financiar de cele din Liga 2 prin împărţirea banilor din drepturilor TV: “Cluburile participante în Liga 2 Casa Pariurilor ediția 2018/2019 au acceptat în unanimitate propunerea administrației FRF de a sprijini financiar cluburile care vor promova din Liga 3 la finalul sezonului.

Adunarea Generală FRF din 2017 a aprobat prin vot reforma propusă de administrația FRF prin care se instituia principiul solidarității în fotbalul românesc. Acest principiu, aplicat deja de Parlamentul European, Comisia Europeană, UEFA și țările europene cu fotbal de mare performanță, devine începând din acest sezon o realitate și în fotbalul românesc.

Primul pas îl constituie decizia cluburilor din Liga 2 prin care cluburile care vor promova la finalul sezonului 2018/2019 în Liga 1 vor ceda sumele aferente ultimei tranșe din drepturile tv pentru sezonul 2018/2019 într-un fond de susținere financiară a cluburilor care vor promova la finele acestui sezon din Liga 3.

Acestea din urmă vor beneficia, astfel, de un pachet financiar care să le faciliteze adaptarea la cerințele Ligii 2 și să le confere un plus de siguranță financiară pentru sezonul următor”, se arată în comunicatul FRF.

Fanii ploieșteni au fost la înălțime pe durata partidei. De altfel, Leo Grozavu spunea în momentul în care a semnat cu Petrolul că a fost convins în mod clar și de atmosfera pe care o fac suporterii echipei

„Foarte mult, pe mine asta m-a convins  Oamenii vin de drag la fotbal, e mare lucru. Am mai întâlnit o asemenea situație la U Cluj, acolo veneau suporteri, galeria, aici vin și oameni în toate zonele stadionului, care împing echipa de la spate. De aceea am zis să mă înham la muncă. Fiindcă am muncit mult ca să fiu antrenor de Liga 1, dar am zis să cobor la liga secundă fiindcă e un proiect solid, sunt mulți suporteri, iar arena e deosebită”, a spus Grozavu.

1 punct a luat Petrolul Ploiești după primul joc al sezonului