Fotbal intern

Mediop a vorbit despre transferul său la FCSB: „Normal că aș veni la ei dacă mă vor”

02.02.2019 | 17:20
Mediop a vorbit despre transferul său la FCSB: „Normal că aș veni la ei dacă mă vor”
Mediop a vorbit despre transferul său la FCSB

Ndiaye Mediop a fost omul cu golul pentru Dunărea Călărași în partida încheiată la egalitate cu FCSB, scor 1-1. Reușita sa a adus primul punct pentru Dunărea din ultimele șapte etape.

Atacantul a mai avut o șansă uriașă de gol spre finalul primei reprize, iar la pauză Harlem Gnohere i-a explicat cum ar fi trebuit să lovească mingea.

Mediop nu a evitat nici subiectul transferului său la FCSB, spunând fără ezitare că și-ar dori să ajungă la un asemenea club atât timp cât Dunărea îl lasă să plece.

Mediop a vorbit despre transferul său la FCSB

„Eram foarte bucuroși la final pentru că pe final de 2018 am avut o perioadă slabă. Ne-am pregătit bine în cantonament și am scos un egal cu FCSB. Nu e deloc ușor să faci asta. Au cei mai buni jucători din România. Gnohere m-a chemat când a fluierat arbitrul la pauză să-mi spună cum ar fi trebuit să lovesc mingea ca să dau gol.

Dacă e bine și pentru mine și pentru Călărași, normal că mă duc la Steaua. Nu doar la Steaua la orice echipă mai bună. Profesorul ne-a spus că o să avem contraatacuri bune, așa s-a întâmplat, dar nu le-am finalizat bine. Alexa nu a zis să jucăm pentru el. Ne-a spus doar să jucăm pentru a obține un rezultat bun, pentru suporteri” – a spus Mediop la TV Digi Sport.

Medip (27 ani) are șapte goluri înscrise și două assist-uri în actuala stagiune pentru Dunărea Călărași.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri