Video

A DIVORŢAT! Acum, Borcea poate oficializa relaţia cu Valentina Pelinel!

Borcea ar fi avut o idilă întinsă pe ani cu Valentina Pelinel, soţia lui Cristian Boureanu. Wowbizz anunţă ruptura celebrului cuplu!....
02.03.2014 | 14:07

Borcea ar fi avut o idilă întinsă pe ani cu Valentina Pelinel, soţia lui Cristian Boureanu. Wowbizz anunţă ruptura celebrului cuplu!.

Politicianul a făcut investitii uriaşe în terenuri cu bani împrumutati de la bancă, care ulterior au ajuns pe mîna executorilor. Aproape că nu există lună în care măcar un teren sau imobil să nu fie scoase la licitaţie, anunţurile de vînzare fiind publice.
Tocmai aceste anunţuri de vînzare conţin informaţii extrem de interesante despre soţii Boureanu. Astfel, dacă pînă la sfîrşitul anului trecut, Valentina apărea în acte cu numele „Pelinel – căsătorită Boureanu”, în ultimul astfel de document, redactat în urmă cu cîteva săptămîni, aceasta apare „Pelinel – fostă Boureanu”.

media_139360361090959800

UPDATE

Scandalul în care este implicat Cristi Borcea (44 de ani) nu a afectat-o deloc pe mai tânăra lui soţie, Alina (29 de ani).

Fotoreporterii Click! i-au surprins ieri seară în timp ce luau cina la un restaurant din Herăstrău, alături de mai mulţi oameni de fotbal. Fostul boss de la Dinamo a fost foarte atent cu Alina, care era toată numai un zâmbet.

Cei doi au fost foarte drăgăstoşi, iar la ieşirea din local Cristi şi-a sărutat cu patos nevasta. Semn că problemele pe care acesta le are cu “fosta amantă” nu au făcut decât să-i apropie şi mai mult pe cei doi.

5

 

5 (1)

UPDATE

Procesul intentat de avocata Simona V. prin care îi cere lui Cristian Borcea să îi recunoască fetiţa de şapte ani a deschis o adevărată cutie a Pandorei. Au apărut zvonuri conform cărora prin aşternuturile lui ar fi trecut şi soţia lui Cristian Boureanu, iar acum, în cercurile mondene ale Capitalei, se discută fervent despre legătura lui cu Adelina Pestriţu.

adelina-pestritu-main

 

Conform legendelor care circulă prin oraş, aventura lui Borcea cu Adelina nu ar fi fost chiar o aventură. Umblă vorba că întâlnirile intime ale celor doi s-at fi desfăşurat pe parcursul a mai bine de un an, de câte ori fostul acţionar dinamovist venea în România, şi s-ar fi încheiat brusc în vara anului trecut.

Aparent, între cei doi nu există nicio legătură însă, liantul pare să fi fost timisoreanul Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei şi cavalerul de onoare al lui Borcea la nunta cu Vidican, deci unul dintre cei mai buni prieteni ai afaceristului. În aceste condiţii este foarte posibil ca fosta doamnă Vârciu şi Cristian Borcea să se fi cunoscut prin intermediul lui Sorin.

Mai exact, Sorin Boiangiu şi Adelina Pestriţu au trăit o frumoasă poveste de dragoste după ce bruneta a divorţat de Vârciu. Relaţia lor părea să se îndrepte cu paşi repezi spre altar dar, la finele lui 2010 au au decis să o ia pe căi separate, deşi promiseseră să fie naşi la cununia unor amici.

SURSA: SPYNEWS.RO

UPDATE 10:18. “Valentina este în America, are probleme la picioare şi este de două luni în recuperare. Va intra apoi în operaţie pentru ligamente. Apoi urmează alte două, trei luni de recuperare. Aici am vizitat cei mai buni medici, dar a ales să meargă în America. Eu sînt prieten cu Cristi şi mă deranjează asocierea asta. Am nouă ani de relaţie cu Valentina, dacă aşa ceva se întîmpla, ne despărţeam instant. În ultima vreme s-au scris numai mizerii. Nu vreau să comentez mai mult. Valentina este în Ameria şi se ştia asta, tot postează pe Facebook. Eu şi cu ea sîntem foarte lipiţi, dacă aparea cineva între noi, relaţia nu mai exista. Dacă ea se va opera acolo, o să mă duc şi eu şi o să stau şi în perioada de după, la recuperare”, a spus Boureanu pentru Pro TV. 

28.02.2014

UPDATE Potrivit Wowbiz.ro, Cristi Borcea este pe punctul de a divorţa de Alina cu care s-a căsătorit în urmă cu doi ani. EL urmează să rămînă cu Valentina Pelinel!

……………………………………….

Prima tv a detonat o mega bombă: Borcea ar fi avut o relaţie cu Valentina Pelinel în timpul căsniciei sale cu Alina.

Potrivit sursei citate, atît soţia patronului dinamovist cît şi soţul modelului ar fi ştiu de infidelitatea celor doi.

Cristi şi Alina Borcea s-au căsătorit în urma cu doi ani şi au împreună un băieţel. Infidelitatea soţiei ar fi ajuns şi la urechile politicianului Critian Boureanu. “Valentina este plecată, dar dacă e să divorţăm, o să dăm un comunicat!”, a reacţionat acesta. Valentina Pelinel a refuzat să ofere o declaraţie asupra subiectului, spunînd doar că este plecată din ţară.

VIDEO Nuta dintre Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu (sursa Acasa TV)

Boureanu a păţit-o şi în 2004!

Crsitian Boureanu s-a căsătorit cu Irina în 2000, femeie care i-a dăruit o fetiţă după un an de căsnicie. Mariajul s-a destrămat însă în 2004, după ce Boureanu, care era plecat în SUA, a aflat că soţia îl înşela cu naşul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, fostul ministru de finanţe. Cei doi au divorţat imediat, Irina căsătorindu-se în acelaşi an cu Vlădescu, în timp ce Cristian s-a afişat pentru prima oară cu Valentina Pelinel. Ministrul a profitat de plecarea finului sãu cu o bursã în SUA pentru a strînge relaţiile cu Irina. La doar o lunã dupã întoarcerea lui Boureanu din America, Vlãdescu şi Irina s-au mutat împreunã la hotelul Hilton, abandonîndu-si familiile.