Sport

Mega lovitură dată de Dumitru Dragomir în afaceri. Vinde apartamente de lux cu două milioane de euro bucata. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat lovitura în afaceri. Cum s-a îmbogățit peste noapte cu apartamente de 2 milioane de euro.
04.02.2023 | 08:18
Mega lovitura data de Dumitru Dragomir in afaceri Vinde apartamente de lux cu doua milioane de euro bucata Video Exclusiv
2 milioane de euro costă cel mai scump apartament scos la vânzare de Dumitru Dragomir. 300 de euro pe metru plătit i-a plătit fostul președinte al LPF lui Gigi Becali pentru teren. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” a dat lovitura și în afaceri și a dezvăluit detalii despre proiectul său de succes în emisiunea „Profețiile lui Mitică”, aflată la prima ediție.

„Don Corleone”, mândru de proiectul său imobiliar de lux din nordul Bucureștiului: „Am vândut mai mult de un sfert!”

Nea’ Mitică nu e as doar la fotbal și se pricepe și la afaceri, așa cum a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK„Dar și muncesc, Horia! De exemplu, fac aici două blocuri la doi kilometri de tine. Și am vândut mai mult de un sfert deja. Unde face Gigi Becali biserica, 200 de metri mai încolo, pe dreapta, către lac!”.

ADVERTISEMENT

Dragomir e convins că deține cel mai tare complex de lux din capitală: „Are o poziție nemaipomenită! Va fi cel mai exclusivist cartier din această țară! Îi punem numele Criystal Nord. Vom păstra denumirea de la hotel, e brand-ul nostru. Bogdan (n.r. fiul lui Dumitru Dragomir) a învățat bine meserie! În primul rând, vorbește cinci limbi străine.

Stau și mă minunez cum vorbește clienților. Eu am fost handicapat din punctul ăsta de vedere. Nepoții mei deja vorbesc câte două limbi străine, dar părerea mea să învețe carte: nu mori de foame!”, a mai spus omul de afaceri aflat deja de ani buni la pensie.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

S-a aflat cine a cumpărat apartamentul de 2 milioane de euro de la Dumitru Dragomir: „E un cântăreț internațional!”

Cel mai ieftin apartament construit de Mitică Dragomir costă „doar” 150.000 de euro, însă prețurile ajung la sume amețitoare: „Un apartament costă de la 150.000 de euro, până la două milioane de euro! 700 de metri pătrați, cu piscină sus la etajul nouă, grădină…

E ceva ce nu vezi nici prin filme! Pfoai… minunile de la Maglavid! Eu zic că bat și ce e la Miami!”, își laudă marfa fostul președinte al LPF.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir deține patru astfel de apartamente de lux, iar unul dintre ele a fost vândut pentru o mare vedetă: „Am patru de-alea! Ești într-o grădină, cu piscină, saune, jacuzzi, toate minunile de pe pământul ăsta. Am vândut la un cântăreț internațional, dar nu pot să spun pentru că n-am acceptul lui”. 

Dumitru Dragomir a plătit o avere pentru terenul cumpărat de la Gigi Becali: „A luat cu 30 de cenți și mi l-a dat mie acum cu 300!”

Dumitru Dragomir a dobândit terenul din nordul Capitalei pe care construiește acum de la Gigi Becali, însă la un preț uriaș: „Gigi a luat cu 30 de cenți și mi l-a dat mie acum cu 300! Jur! Profit de 3.000 de ori! Domnule, el a fost mai deștept decât noi toți! Și eu spun acuma: stau și mă gândesc prin câte am trecut eu în decursul vieții mele și puteam să cumpăr să am pământ la fel, cât el. Veneau și la mine cu certificate, cu fel de fel de pământuri prin jurul Bucureștiului. Nu!

ADVERTISEMENT

Și acum cumpăr cu 300 de euro metrul! Cât de idiot pot să fiu și să nu ascult de oameni deștepti cum era Taher?! Și eu ziceam: ‘Băgami-aș în pământul vostru!’. Am plecat de la pământ, mă punea mama la prășit la 10 ani! Acum îmi dau seama cât de mult am greșit. 

Dacă aveam minte să cumpăr 200-300 de hectare de pământ, acuma puteam să stau la Miami și eram miliardar! Gigi a fost mai deștept decât toți! A cumpărat de la toată lumea, bucățele de pământ de câte 200, 500, 700 de metri, 3.000 de metri, 10.000 de metri, roabe de certificate de proprietate! Toată lumea râdea! Acum 20-25 de ani, când el n-avea atâția bani! N-avea cât noi ăilalți!”, a mai dezvăluit omul de afaceri, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT