Sport

FCSB a anunțat oficial transferul lui Deian Sorescu, mega lovitura iernii dezvăluită de FANATIK! Update exclusiv

Deian Sorescu, 25 de ani, este noul jucător al celor de la FCSB! Fotbalistul a fost prezentat oficial de vicecampioana României.
14.01.2023 | 11:03
FCSB a anuntat oficial transferul lui Deian Sorescu mega lovitura iernii dezvaluita de FANATIK Update exclusiv
Deian Sorescu a fost prezentat oficial la FCSB. Sursă foto: Facebook - @FCSB.
ADVERTISEMENT
14-01-2023
09:11

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la FCSB

Deian Sorescu este, oficial, noul jucător al celor de la FCSB, fiind prezentat de roș-albaștrii pe pagina oficială de Facebook. Fotbalistul român este împrumutat până în vară de Rakow la echipa finanțată de Becali, cu opțiune de transfer definitiv, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Bine ai venit, Deian Sorescu!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puțin până la finalul acestui sezon.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 și s-a alăturat deja lotului, în condițiile în care cele două echipe împart același hotel și se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul de la Regnum Carya. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

 

13-01-2023
21:29

Deian Sorescu a ajuns în cantonamentul FCSB din Antalya

Deian Sorescu este noul jucător al FCSB-ului, fiind împrumutat pentru o perioadă de 6 luni, cu opțiune de cumpărare definitivă, de echipa poloneză Rakow Czestochowa.

Internaționalul român a semnat deja contractul cu formația patronată de Gigi Becali, iar vineri seara a ajuns în cantonamentul din Antalya. De sâmbătă, el va intra în programul normal de pregătire al echipei antrenată de Mihai Pintilii.

13-01-2023
18:13

Deian Sorescu este jucătorul lui FCSB

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, anunțat în exclusivitate de FANATIK, a fost confirmat de managerul general Mihai Stoica.

”Avem acum și număr 22”, a scris oficialul vicecampioanei României pe contul de Facebook, cu referire la numărul pe care îl poartă Sorescu pe tricou.

 

13-01-2023
11:22

FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, mutarea bombă a iernii în SuperLiga, este ca și finalizat. O confirmă și Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe internaționalul român.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

Ar putea fi o mega-lovitură pentru FCSB! Deși Gigi Becali nu a făcut niciun transfer în această pauză de iarnă, FCSB e aproape să-l aducă pe fostul dinamovist Deian Sorescu, acum jucător la liderul Poloniei, Rakow Czestochowa!

Deian Sorescu la FCSB! Negocierile pentru un împrumut de la Rakow sunt aproape finalizate! Jucătorul vrea, Gigi Becali și-a dat acordul!

FANATIK a aflat că lovitura de mercato pe care o pregătește Gigi Becali are șanse foarte mari să se materializeze. Patronul celor de la FCSB și-a dat acordul, jucătorul vrea și el să se întoarcă în SuperLiga, urmează doar ca Rakow să spună „da”.

ADVERTISEMENT

În principiu, și polonezii sunt de acord cu mutarea, fiind vorba despre un împrumut până în vară la FCSB. Apoi, Gigi Becali poate activa clauza unui transfer definitiv.

Ceea ce a contat cel mai mult a fost dorința jucătorului de a pleca de la Rakow, care poate părea surprinzătoare în condițiile în care e lider detașat în Polonia. Dar Sorescu nu se simte prea confortabil în actualul sezon, deși a jucat în 15 meciuri stagionale și a înscris 2 goluri.

ADVERTISEMENT

Relația nu foarte apropiată cu tehnicianul lui Rakow, dar și oportunitatea revenirii acasă odată cu acest interes al FCSB-ului constituie două motive solide care pot decide transferul. Sorescu vrea să-și câștige și locul de titular la echipa națională, mai ales că el crede că România se poate califica la Europeanul de anul viitor.

FCSB trebuie să plătească în vară 800.000 de euro pentru un transfer definitiv, aceeași sumă pe care Rakow a achitat-o lui Dinamo pentru jucător

Dacă se rezolvă împrumutul și Sorescu va fi ok din punct de vedere sportiv la FCSB, Gigi Becali are opțiunea transferului definitiv.

ADVERTISEMENT

S-a negociat și acest detaliu important cu cei de la Rakow. Suma pentru care s-ar face mutarea totală a lui Sorescu la FCSB în vara lui 2023 ar fi de 800.000 de euro. Sunt exact aceiași bani pe care polonezii i-au achitat lui Dinamo la achiziționarea lui Sorescu în ianuarie 2022.

Gigi Becali poate ajuta și Dinamo cu transferul lui Deian Sorescu la FCSB! Unde va juca acesta în echipa lui Pintilii

Deian Sorescu mai are contract cu Rakow până în iunie 2025. Dinamo are un acord cu polonezii pentru 800.000 de euro cu bonusuri, dar și o „coadă” de 15 la sută la un viitor transfer. Asta înseamnă că, în vară, teoretic, Gigi Becali va ajuta financiar și Dinamo dacă-l ia definitiv pe Deian Sorescu!

ADVERTISEMENT

Pe ce post va juca Deian Sorescu la FCSB? Sunt șanse mari să fie folosit fundaș dreapta, acolo unde Vali Crețu pare să nu aibă concurență. Dar la fel de posibil e ca Deian să urce în linia de mijloc, fie ca inter, fie ca aripă dreaptă, dacă pleacă până la urmă Edjouma în Ungaria sau Cordea la Augsburg. Cert este că FCSB face o afacere bună cu un jucător pe care l-a dorit și când era la Dinamo.

FCSB este în Antalya, în cantonament, la fel cum este și Deian Sorescu cu Rakow. Mai mult, cele două echipe au programat un amical pe 16 ianuarie. Sunt șanse foarte mari ca la ora acelei partide de pregătire, Sorescu să fi schimbat deja tricoul!

  • 1.500.000 de euro este cota actuală a lui Deian Sorescu, maximum fiind 1,9 milioane, cu o lună înainte să plece de la Dinamo
  • 7 meciuri a bifat Sorescu pentru naționala României, fiind debutat de Mirel Rădoi în 6 iunie 2021, 1-2 în amicalul lui Georgia

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT