Fotbal intern

Mega-scandal la FCSB între Budescu şi Becali: “Cine te crezi, Costică?”

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul împotriva echipei CS U Craiova, dar la finalul meciului a izbucnit un mega-scandal între Constantin Budescu, Gigi Becali şi Nicolae Dică.
10.04.2018 | 01:32
Megascandal la FCSB intre Budescu si Becali Cine te crezi Costica
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a fost principalul om de gol al Stelei în play-off, însă “Magicianul” a avut parte de o repriză mai ştearsă cu Universitatea Craiova. În această confruntare, Budescu s-a făcut remarcat doar prin cartonaşul galben încasat pentru proteste şi printr-o şansă uriaşă ratată în care şi-a exasperat colegii cu individualismul său. 

Schimbat după primele 45 de minute, Constantin Budescu a izbucnit la finalul confruntării la adresa lui Nicolae Dică. Jucătorul s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a primit nicio explicaţie pentru schimbarea de la pauza meciului FCSB – Craiova 2-0, a spus că în această seară s-a simţit folosit şi a lăsat de înţeles că decizia nu este în totalitate a antrenorului.

ADVERTISEMENT

”Mă simt puţin nerespectat. În seara asta m-am simţit folosit. Nu mi-a dat nimeni nicio explicaţie, probabil mâine. Nu m-am înjurat cu Alibec şi chiar dacă ne înjuram nu era nicio problemă. Ne cunoaştem de mult timp. Vom discuta în vară despre un transfer, până atunci mă gândesc doar la Steaua. Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat în seara asta, dar asta a fost decizia lor. Nu ştiu dacă trebuie să am o discuţie cu antrenorul. Mă simt puţin frustrat, nu ştiu de ce am fost schimbat la pauză. Nu am înţeles schimbarea”, răbufnit Budescu.

“Bă Costică, eşti nebun? Unde te crezi?” 

Nicolae Dică nu a vrut să îi răspundă lui Constantin Budescu, dar, în schimb, a făcut-o tăios patronul Gigi Becali, care l-a pus la punct pe “Magician”: ”Te-am angajat la Steaua şi ai cam 30.000 de euro pe lună. Nu te-am angajat niciodată ca titular, antrenorul hotăreşte dacă şi cât joci. Acesta e răspunsul meu pentru el. Îţi mulţumesc pentru ce ai făcut până acum la Steaua, dar nu eşti titular de drept la Steaua. Bă, Costică, eşti nebun? Unde te crezi? Te crezi la Astra? Eşti la Steaua, eşti la Becali.

ADVERTISEMENT

Nu cumva băi Budescule să joace echipa Steaua pentru tine? Tu faci pe supăratul când echipa câştigă cu 2-0? Înseamnă că nu îţi pasă de echipă. Mâine o să reglez treaba asta în faţa echipei. Le-am spus ieri în cantonament să nu mai comenteze pe teren. Asta e golănie. Când arbitrul fluieră s-a terminat, îţi vezi de treaba ta.

Dică mi-a spus că a vorbit cu Budescu înainte de meci şi i-a transmis că îl va schimba la pauză dacă o să conducem. E şi vina mea pentru că am fost în cantonament şi l-am servit primul pe Budescu. I-am tăiat eu carne de miel, am fost ospătarul lui. A crezut că el e şeful şi poate face orice. L-am cocoloşit prea mult. Ai 30 de ani şi tu vrei să te transferi afară? L-a scos pentru că aveam probleme la mijlocul terenului”, a tunat Gigi Becali. 

ADVERTISEMENT

CITEŞTE ŞI:

Război Băluţă-Mangia: “A greşit”/ “Să nu vorbească”

 

Dică neagă conflictul cu Budescu! ”I-am spus că-l schimb”

Alibec, aplaudat de 22.000 de oameni! De ce a fost scos Budescu

Scandal! Suporterii CSA Steaua s-au infiltrat printre cei ai FCSB

Suporterii s-au dus peste Bălgrădean în cantonament!