Life

Megan Fox și Brian Austin Green divorțează după zece ani de căsnicie. Au împreună trei copii

19.05.2020 | 20:16
Megan Fox si Brian Austin Green divorteaza dupa zece ani de casnicie Au impreuna trei copii
ADVERTISEMENT

Megan Fox și Brian Austin Green divorțează după zece ani de căsnicie. Cei doi au trei copii și sunt împreună din 2004, dar s-au căsătorit oficial în 2010, atunci când au ajuns în fața altarului.

Megan Fox și Brian Austin Green divorțează după o căsnicie de zece ani

Potrivit The Hollywood Reporter, Megan Fox și Brian Austin Green divorțează, după cum a anunțat chiar actorul în cel mai recent episod al podcast-ului său. În vârstă de 33 de ani, Megan se iubește cu Brian Austin din 2004, dar s-au căsătorit abia în 2010.

ADVERTISEMENT

Se pare că, cei doi au mai avut tentative de separare, dar au rămas la stadiu de discuții, pentru că niciun nu a dorit să meargă mai departe. Ba mai mult decât atât, în 2015 au fost la un pas de un alt divorț.

Din păcate, însă, de această dată, pare să fie serioasă despărțirea, întrucât lucrurile s-au răcit între ei de mai multă vreme, potrivit declarațiilor făcute chiar de Brian.

ADVERTISEMENT

Au împreună trei copii

Austin Green a explicat că lucrurile s-au răcit între ei și că s-au îndepărtat mai ales la finalul anului trecut, atunci când Fox era frecvent plecată la filmări.

Atunci, se pare că Megan Fox a fost cea care a recunoscut că s-a simțit mult mai bine în perioada în care a fost singură și că a ajuns să se iubească mult mai mult pe sine.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor, în vârstă de 46 de ani, a recunocut că spusele soției l-au șocat, dar l-au și surprins în același timp, dar n-a păstrat supărarea pe ea. A apreciat sinceritatea.

Cuplul Mega Fox, Brian Austin Green au împreună trei copii: Noah, în vârstă de 7 ani, Bodhi, de 6 ani și Journey în vârstă de 3 ani.

ADVERTISEMENT