Life

Meghan Markle a încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire: “A spus acest lucru multor oameni”

Cum a încălcat Meghan Markle promisiunea pe care i-a făcut-o Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire. Ce i-a spus regretatei suverane.
23.01.2023 | 12:28
Meghan Markle a incalcat promisiunea pe care ia facuto Reginei Elisabeta la prima lor intalnire A spus acest lucru multor oameni
Ce i-a promis Meghan Markle Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o Reginei Elsiabeta atunci când s-au întâlnit pentru prima dată. Soția Prințului Harry era foarte entuziasmată de datoriile regale.

Meghan Markle nu a respectat promisiunea făcută Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire

Fosta actriță din serialul Suits a întâlnit-o pe regretata Elisabeta a II-a la Castelul Windsor.

Întâlnirea a fost una programată cu puțin timp în urmă, iar Meghan Markle a luat lecții despre cum se face o reverență chiar înainte de se întâlni cu răposata suverană. Sarah Ferguson este cea care a învățat-o pe partenera lui Harry cum trebuie să se prezinte în fața reginei.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle s-a înțeles foarte bine cu Regina Elisabeta imediat ce a întâlnit-o. Cele două au discutat despre munca fostei actrițe, precum și despre viața ei în Canada.

Vizita a durat aproximativ 20 de minute. Regina i-a spus lui Meghan Markle că își poate continua cariera de actriță dacă își dorește acest lucru.

ADVERTISEMENT

Meghan s-ar fi folosit de acea întâlnire pentru a-i transmite suveranei că are de gând să-și concentreze toate eforturile asupra îndatoririlor regale, după cum a susținut Gyles Brandreth, prietenl apropiat al Prințului Philip, în cartea “Elizabeth: An intimate Portrait”.

“A făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca viitoarea ei nepoată să se simtă binevenită. Era preocupată de fericirea ei viitoare.

ADVERTISEMENT

La prima lor întâlnire, regina i-a spus lui Meghan: ‘Poți continua să fii actriță dacă vrei – până la urmă, asta este profesia ta.’

Dar Meghan era pregătită pentru datoria regală și, bineînțeles, regina a fost încântată de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Ea a fost încântată în special de entuziasmul pe care Meghan l-a arătat pentru Commonwealth și de angajamentul pe care i l-a luat reginei de a face ‘orice credeți că ar trebui să facem pentru Commonwealth’.”, a povestit acesta în carte, potrivit Mirror.

Meghan Markle i-a făcut o promisiune suveranei, dar pe care nu a putut să o respecte.

“I-a promis reginei că, atunci când va fi vorba de Commonwealth, nu o va dezamăgi pe Majestatea Sa. Regina a plăcut-o pe Meghan și a spus acest lucru multor oameni.”, a continuat Gyles Brandreth.

Ce rol important i-a acordat Regina Elisabeta lui Meghan Markle

Regina Elisabeta a crezut în fosta actriță. Din acest motiv, i-a acordat un rol important în cadrul Commonwealth-ului la scurt timp după nunta cu Harry.

Astfel, de Ziua Internațională a Femeii, Meghan Markle a fost numită vicepreședinte al The Queen’s Commonwealth Trust.

Harry și Meghan plănuiau să-și continue activitatea în cadrul Commonwealth-ului atunci când se vor retrage din funcțiile lor de conducere.

“Acum plănuim să ne echilibrăm timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând să ne onorăm datoria față de Regină, Commonwealth și patronatele noastre.”, au scris cei doi în declarația în care dau detaliat intenția de a demisiona.

Regina a decis ca cei doi să nu se implice în nicio sarcină legală. După o perioadă de un an în care nu s-au ocupat de datoriile lor regale, Harry și Meghan și-au exprimat dezamăgirea. Ducii de Sussex au continuat să-și ofere sprijinul organizațiilor pe care le-au reprezentat.

După prima lor întâlnire, Meghan Markle a avut numai cuvinte de laudă la adresa reginei. Fosta actriță și-a exprimat respectul și înțelegerea pe care le-a avut față de suverană.

“Este o femeie incredibilă”, a adăugat ea în cadrul interviului de logodnă, pentru BBC.

De asemenea, Prințul Harry a glumit și a spus că până și câinii corgi ai Reginei Elisabeta au îndrăgit-o pe Meghan și că nici măcar nu au lătrat-o.

A existat și un moment jenant pentru Meghan Markle. Ducesa l-a confundat pe Prințul Andrew cu asistentul personal al reginei, după cum a scris Prințul Harry în cartea sa de memorii, “Rezervă”.

ADVERTISEMENT