News

Meghan Markle a născut. Numele fetiței are legătură cu Prințesa Diana și Regina Elisabeta

Meghan Markle a născut. Iată ce nume au ales cei doi pentru fetița lor.
06.06.2021 | 19:40
Meghan Markle a nascut Numele fetitei are legatura cu Printesa Diana si Regina Elisabeta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a născut o fetiță, iar aceștia au ales deja și numele pe care aceasta o să îl poarte.

Meghan Markle a născut o fetiță, vineri

Cuplul a anunțat că numele complet al fiicei lor este Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, care este un omagiu atât pentru Prințesa Diana, cât și pentru Regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex a născutvineri, dar anunțul oficial a fost făcut abia astăzi. Meghan Markle a dat naștere fetiței într-un spital din Santa Barbara, California.

“Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub atenta îngrijire a medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California.

ADVERTISEMENT

A cântărit la naștere 3.48 kilograme. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine, și au ajuns acasă”, arată declarația oficială a celor doi.

De ce a primit copila acest nume

De asemenea, tot în declarația comună a celor doi se arată și motivul pentru care a fost ales acest nume. Astfel, este vorba despre un omagiu adus Reginei, pentru că porecla sa din Familia Regală este Lilibet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, este vorba despre mama Prințului Harry, Diana, al cărei nume îl poartă de acum fiica sa, în amintirea celei care a fost numită Prințesa Inimilor.

“Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a onora iubita ei răposată bunică, Prințesa de Wales.”

ADVERTISEMENT

Ce au transmis Meghan Markle și Prințul Harry, după nașterea fiicei lor

De asemenea, Meghan Markle și Prințul Harry și-au transmis fericirea într-un mesaj personalizat, aflat la finalul declarației oficiale, în care spun că sunt binecuvântați de venirea pe lume a fiicei lor.

Ducii de Sussex au ținut să le mulțumească oamenilor din toată lumea care s-au rugat pentru ei și pentru fetița lor.

„Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată”, au scris aceștia.

Meghan Markle și Prințul Harry mai au un fiu, pe Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de doi ani. Aceștia au anunțat că urmează să devină părinți pentru a doua oară de  Valentine’s Day, în luna februarie a acestui an.

ADVERTISEMENT