Life

Meghan Markle a scăpat prima poză cu chipul fiicei sale și a Prințului Harry. Lilibeth este adorabilă

Meghan Markle a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii iunie, când a venit pe lume fiica sa și a Prințului Harry, numită după regina Elisabeta a II-a.
04.08.2021 | 18:46
Meghan Markle a scapat prima poza cu chipul fiicei sale si a Printului Harry Lilibeth este adorabila
Meghan Markle a scăpat prima poză cu chipul fiicei sale și a Prințului Harry. Lilibeth este adorabilă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Toată lumea se întreabă cu cine seamănă Lilibeth, Ducesa de Sussex reușind să scape o primă poză cu chipul fetiței, după ce a postat în mediul online o filmare.

Actrița de origine americană apare la un birou pe care stau la mare cinste câteva imagini înrămate. Potrivit Mirror, una dintre acestea o înfățișează și pe fiica sa.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry nu au postat până acum nicio fotografie oficială cu chipul fetiței lor, așa că nu este de mirare că fanii s-au bucurat că au prins un astfel de moment de neatenție.

Prima imagine cu fiica lui Meghan Markle și a Prințului Harry. Cu cine seamănă

„Îmi place să cred că în fotografia din mijloc este o imagine în care Harry o ține pe Lili”, este unul dintre comentariile care apare în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„Se pare că în fotografia 1 este Archie, 2 Meghan și Harry, 3 Harry ținând-o pe Lili pe cale să-i dea un sărut și 4 Meghan cu Archie”, este un alt mesaj din partea internauților.

Micuța s-a născut pe 4 iunie, sarcina vedetei fiind ținută secretă o perioadă destul de lungă. Conform unor surse apropiate celebrului cuplu, Lilibeth are trăsături de la ambii părinți.

ADVERTISEMENT

„Lili este mai perfectă decât și-ar fi putut imagina vreodată Meghan și Harry. Sunt atât de îndrăgostiți de ea și este absolut frumoasă. Este combinația dintre Harry și Meghan”, a spus sursa pentru Us Weekly.

Fetița a adus o bucurie uriașă în familia Ducilor de Sussex, care din păcate, au trecut printr-un moment neplăcut în vara anului trecut. Actrița a suferit un avort spontan, care a marcat-o profund.

ADVERTISEMENT
Actrița Meghan Markle, în propria casă
Meghan Markle a ”scăpat” prima poză cu fiica sa. Sursa foto: Mirror

Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce proiecte noi are actrița

Videoclipul în care se pare că apare chipul lui Lilibeth a fost lansat cu ocazia zilei de naștere a actriței. Meghan Markle a împlinit 40 de ani, mărturisind și ce planuri de viitor are în continuare.

Împlinită pe plan personal, actrița a anunțat un nou proiect incitant, intitulat 40×40, care are ca scop readucerea femeilor la locul de muncă cu sprijinul altor femei.

Ideea afacerii este ca 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta o femeie să se integreze din nou la serviciu.

ADVERTISEMENT