Life

Meghan Markle a suferit de atacuri de panică și anxietate. Cum s-a tratat soția Prințului Harry

Meghan Markle a confirmat în urmă cu ceva timp că suferă de atacuri de panică și de anxietate, iar acum dezvăluie cum își păstrează sănătatea mentală. Ce practici folosește Ducesa de Sussex.
11.05.2022 | 18:47
Meghan Markle a suferit de atacuri de panica si anxietate Cum sa tratat sotia Printului Harry
Meghan Markle, tehnici în lupta cu anxietatea. La ce proceduri apelează soția Prințului Harry. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița de origine americană aplează la numeroase tratamente pentru a scăpa de stările care i s-au declanșat în momentul în care a intrat în Familia Regală Britanică. Vedeta a fost multă vreme afectată de atenția excesivă primită din partea presei.

Meghan Markle, tehnici în lupta cu anxietatea. La ce proceduri apelează soția Prințului Harry

Meghan Markle a intrat în atenția publică prin prisma relației cu Prințul Harry, care i-a devenit soț în anul 2018. Actrița a început să fie foarte afectată de criticile primite, când i s-au declanșat atacurile de panică și anxietatea.

ADVERTISEMENT

Vedeta de origine americană a început să se trateze imediat după nașterea fiului său, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Se vehiculează că a mers la clinica celebră Ross Barr pentru a efectua un tratament pentru a-și menține sănătatea mentală.

Una dintre procedurile pe care s-a bazat Meghan Markle a fost acupunctura, ședințele regulate fiind de un real ajutor pentru soția Prințului Harry. Tratamentul a fost de mare ajutor pentru migrenele de care suferea în trecut.

ADVERTISEMENT

„Cred de multă vreme în acupunctură. Am avut migrene debilitante (am stat în spital pentru ele), iar acupunctura și medicina orientală mi-au schimbat absolut viața. Viața fără migrene este o schimbare a jocului”, a spus actrița, potrivit Hello Magazine.

Stresul a făcut-o chiar să nu-și mai dorească să iasă din casă, mutarea în Canada fiind o adevărată scăpare pentru ea. Odată cu plecarea în Statele Unite ale Americii Meghan Markle s-a bucurat că a lăsat în urmă haosul din Londra.

ADVERTISEMENT

Cum funcționează acupuntura pentru sănătatea mintală

Numeroase studii și Organizația Mondială a Sănătății vorbesc despre beneficiile pe care le are acupunctura asupra tulburărilor de sănătate mintală. Procedura este recomandată pentru depresie, dar și pentru anxietate.

Specialistul Asha Chong folosește această metodă în propria clinică pentru a trata anxietatea și stresul. Ea crede că fiecare emoție este legată de o zonă a corpului, prin tratarea organului respectiv simptomele putând fi ameliorate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acupunctura poate ajuta la reducerea stresului prin creșterea nivelului de endorfine, encefaline și serotonină, hormoni care stimulează starea de spirit și ajută organismul să facă față durerii și stresului.

În aceeași notă, procedura reglează nivelul cortizolului din organism și ajută la scăderea ritmului cardiac, relaxează mușchii și reduce tensiunea arterială. Rezultatele sunt vizibile după numai două ședințe.

ADVERTISEMENT