Life

Meghan Markle, abandonată de familia regală într-unul dintre cele mai grele momente!

02.07.2020 | 22:26
Meghan Markle abandonata de familia regala intrunul dintre cele mai grele momente
ADVERTISEMENT

Meghan Markle s-a simțit abandonată și complet lipsită de protecția familiei regale în momentul în care presa britanică bombarda populația cu informații false despre ea.

Soţia prinţului Harry nu s-a putut apăra în acest război mediatic, chiar dacă era atacată din toate părțile și era și însărcinată. Totuși, în luna octombrie a anului trecut, Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și trustul Associated Newspapers.

ADVERTISEMENT

Ducii de Sussex au acționat în urma publicării unei scrisori pe care Meghan a scris-o pentru tatăl ei. Prințul Harry susține că aceasta a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat”.

Meghan Markle a luat atitudine în războiul cu presa britanică. Familia regală a abandonat-o

Ducesa susține că publicația cu pricina a acționat cu rea intenție împotriva ei și că acea scrisoare care i-a fost adresată tatălui ei a fost modificată pentru a induce cititorii în eroare.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle “devenise subiectul unui număr mare de articole false şi vătămătoare în tabloidele britanice, mai ales din cauza grupului Associated Newspapers Limited, care au dus la un stres emoțional imens și la deteriorarea sănătății sale mentale”, a afirmat o parte dintre prietenii apropiați ai lui Meghan, într-un interviu anonim, potrivit agenției Press Association.

“Prietenii ei nu au văzut-o niciodată într-o astfel de stare şi erau îngrijoraţi pe bună dreptate şi interesaţi de binele ei, mai ales că ea era însărcinată, lăsată fără apărare de instituţia monarhică şi i s-a interzis să se apere singură”, au mai adăugat.

ADVERTISEMENT

Demersul legal al ducilor este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii.

Tot presa britanică a scris despre veniturile generate de mariajul lui Meghan cu prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a. Fiind foarte mediatizat în primăvara lui 2018, subiectul a produs venituri mai mari de un miliard de lire.

ADVERTISEMENT