Life

Meghan Markle, acuzată că nu îi pasă de tatăl ei internat după un AVC: „Să-i fie rușine!”

Acuzațiile surorii lui Meghan Markle. Samantha Markle o acuză pe ducesă de neglijență și de nepăsare față de tatăl lor bolnav, aflat acum în spital după ce a suferit un AVC.
26.05.2022 | 16:08
Meghan Markle acuzata ca nu ii pasa de tatal ei internat dupa un AVC Sai fie rusine
Meghan sora si tatal. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Sora lui Meghan, Samantha Markle, o acuză pe ducesă de nepăsare. Tatăl celor două se află internat în spital, iar soția lui Harry nu a venit să își viziteze părintele.

Acuzațiile surorii lui Meghan Markle

Samantha Markle o acuză pe ducesa de Sussex de neglijență la adresa tatălui lor, Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, într-un interviu pentru GB News.

ADVERTISEMENT

Conform acesteia, Meghan Markle nu a venit să îl viziteze până acum pe tatăl său, internat într-un spital american după ce a suferit un atac cerebral.

Samantha Markle a povestit în lacrimi că tatăl ei a trecut prin foarte multe lucruri grele, inclusiv două infarcte și acum un atac vascular cerebral.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus că Meghan Markle nici măcar nu și-a contactat familia după cele petrecute și nici nu a vorbit cu tatăl ei.

“A trecut prin atât de multe. Două atacuri de cord, o pandemie și acum un accident vascular cerebral. Niciunul dintre noi nu a primit vești de la Meghan.

ADVERTISEMENT

Asta este neglijență. Dacă nu poate găsi în inima ei sau nu are conștiința morală să facă un pas înainte, atunci să-i fie rușine”, a spus sora lui Meghan Markle.

Starea de sănătate a tatălui lui Meghan Markle ar fi una destul de precară, conform spuselor surorii sale. Tatăl acestora ar mai putea avea doar puțin timp de dispoziție pentru a-și mai vedea tatăl în viață.

ADVERTISEMENT

“Nu are mult timp la dispoziție. Va trebui să trăiască cu asta pentru tot restul vieții ei”, a povestit aceasta.

Sora lui Meghan Markle crede că ducesa ar fi putut repara relația cu tatăl ei

Samantha Markle a explicat că sora ei ar fi putut să repare relația cu tatăl ei în tot acest timp, dar nu a făcut acest lucru și nici măcar nu l-a contactat.

Mai mult, aceasta se întreabă retoric cum poate să asiste la suferința pe care chiar ea i-o cauzează părintelui său.

“Ea ar fi putut să-l contacteze pentru a rezolva lucrurile în orice moment și nu a făcut-o. Nu a făcut-o. Cum poate să-l privească suferind așa? Cine ar face așa ceva?”, a mai spus sora ducesei de Sussex.

ADVERTISEMENT