Life

Meghan Markle, apariție de milioane. Îmbrăcămintea Ducesei de Sussex a stârnit controverse

21.10.2020 | 11:34
Meghan Markle aparitie de milioane Imbracamintea Ducesei de Sussex a starnit controverse
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a avut o apariție de milioane alături de soțul ei, iar ținuta pe care a ales să o poarte valorează o sumă amețitoare. Ducele și Ducesa de Sussex au participat recent la o ședință foto.

Soția Prințului Harry a surprins pe toată lumea cu outfit-ul ei pe care puține persoane și l-ar permite, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ducele și Ducesa de Sussex au fost nevoiți să se îmbrace elegant pentru sesiunea de fotografii la care au luat parte, iar îmbrăcămintea lui Meghan a fost criticată din cauza sumei uriașe de bani, dar și din cauza ceasului pe care l-a purtat.

Meghan Markle, apariție de milioane. Îmbrăcămintea Ducesei de Sussex a stârnit controverse

Meghan Markle șochează din nou! Ducesa de Sussex a participat la o ședință foto pentru revista TIME alături de Prințul Harry, care anunță un talk virtual la care vor participa alte personalități importante.

ADVERTISEMENT

Însă Ducesa a avut o apariție de milioane în adevăratul sens al cuvântului. Ținuta pe care a ales să o poarte valorează în jur de 400.000 de dolari și este formată din mai multe accesorii valoroase.

Hainele au fost de o calitate superioară, menite să emane un strop de simplitate și eleganță în același timp. Meghan Markle și Prințul Harry au avut o apariție impecabilă, însă un detaliu a atras atenția tuturor. Nu este vorba doar despre suma de bani care se află în spatele ținutei, ci despre accesoriul de la mâna stângă a Ducesei.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a purtat un ceas Cartier în valoare de 23.000 de dolari care i-a fost dăruit Prințesei Diana de către tatăl ei atunci când a împlinit 21 de ani. Deși Prințul Harry a primit acest ceas drept moștenire, faptul că soția lui a ales să-l poarte i-a enervat pe cei care o urmăresc.

De asemenea, fosta actriță a purtat un costum Alexander McQueen de 2.800 de dolari și o brățară Cartier în valoare de 6.500 de dolari. Însă cel mai scump accesoriu este inelul de logodnă, care nu a costat mai puțin de 350.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry, ședință foto pentru revista TIME. Sursa foto: Instagram

 

Deși s-a dedicat acțiunilor umanitare, a primit numeroase critici pentru că a purtat haine și accesorii care se apropie de jumătatea unui milion de dolari. Mai mult, contextul în care le-a purtat a implicat și un discurs umanitar.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit Casa Regală la începutul acestui an și s-au stabilit în SUA împreună cu fiul lor, Archie. Toți trei locuiesc într-o casă în valoare de 14.7 milioane de dolari.

 

 

 

ADVERTISEMENT