Life

Meghan Markle, atacată din nou, fără milă, de sora ei. Ce a ieșit la suprafață de data asta

07.04.2021 | 12:10
Meghan Markle atacata din nou fara mila de sora ei Ce a iesit la suprafata de data asta
ADVERTISEMENT

Sora lui Meghan Markle a oferit un interviu pentru o televiziune spaniolă în care lovește din nou în fosta ducesă de Sussex. Samantha a scos la iveală noi lucruri neștiute despre nevasta Prințului Harry.

Sora actriței a vorbit în termeni foarte duri despre Meghan și nu a economisit niciun cuvânt care i-ar putea leza imaginea acesteia.

ADVERTISEMENT

Samantha și-a asumat că odată cu acest interviu controversat s-ar putea trezi cu noi plângeri în instanță din partea surorii sale.

Meghan Markle, atacată de sora ei: „Imatură, narcisistă, nerecunoscătoare”

Aceasta a spus că Markle este „imatură, narcisistă și nerecunoscătoare”, reacție ei bazându-se pe controversatele confesiuni făcute de Meghan în fața realizatoarei tv Oprah Winfrey.

ADVERTISEMENT

Samantha a vorbit în cadrul matinalului „El programa de Ana Rosa” de la postul de televiziune Telecinco din Spania despre sora ei, unde a spus că Meghan era obsedată de viața Prințesei Diana, ba chiar își imagina că va fi următoarea Lady Di.

„Întotdeauna și-a dorit să fie o prințesă, precum Lady Diana. Se îmbrăca la fel ca ea și o studia destul de mult”, este dezvăluirea neașteptată făcută de Samantha Markle.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când Samantha lovește dur în sora ei. Femeia a publicat o carte controversată de 300 de pagini în care a scris despre cele mai ascunse secrete ale fostei ducese, iar pentru asta s-a ajuns inclusiv în instanță.

Prințul Harry vrea scuze de la Regină, dar nu de dragul publicului

Scandalurile din Casa Regală continuă, iar cel mai recent are legătură tot cu Meghan Markle. Se pare că Harry își dorește ca instituția pe care o conduce Regina Elisabeta să îi ceară iertare soției sale pentru tratamentul rău pe care l-a primit când era membră a familiei și avea atribuții de ducesă.

ADVERTISEMENT

Harry nu se mulțumește doar cu părerile de rău exprimate de Regină în public în urma dezvăluirilor pe care el și nevasta lui le-au făcut în interviul acordat lui Oprah la începutul lunii martie, ci vrea o recunoaștere reală a greșelilor, dar nu de dragul imaginii publice.

Regina Elisabeta a transmis un comunicat de presă după ce a aflat că Meghan a fost ținta atacurilor rasiste din partea anumitor angajați de la Palatul Buckingham în care s-a arătat preocupată și a promis că va face investigații pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc pe viitor.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT