Life

Meghan Markle, dată în judecată de propriul tată? Care este motivul pentru care Thomas Markle a luat această decizie

Meghan Markle nu mai păstrează legătura cu familia sa, actrița încetând orice fel de relație cu tatăl său, Thomas Markle, după ce i-a făcut mai multe probleme.
23.07.2021 | 23:51
Meghan Markle data in judecata de propriul tata Care este motivul pentru care Thomas Markle a luat aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a fost invitat la nunta actriței cu Prințul Harry și nu și-a cunoscut cei doi nepoți, Archie și Lili, motiv pentru care amenință că își dă fiica în judecată.

Tatăl lui Meghan Markle a mărturisit că în viitorul apropiat se gândește să apeleze la Curtea din California. Bărbatul este dispus să facă o petiție pentru a-și putea vedea nepoții.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, tatăl actriței susține că cei mici nu ar trebui să tragă ponoasele acțiunilor părinților lor, subliniind că fiica sa vorbește despre compasiune, dar nu o și oferă.

Meghan Markle, un nou scandal cu tatăl ei. Ce amenință că face Thomas Markle

Totodată, Thomas Markle este de părere că a făcut o greșeală stupidă în trecut și a plătit suficient pentru asta, referindu-se cel mai probabil la perioada în care dădea din casă pentru diferite tabloide.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt un criminal. Am făcut o greșeală stupidă și am fost pedepsit pentru asta. Ei vorbesc despre compasiune, dar nu au niciun pic de compasiune pentru mine și nici pentru familia mea.

Voi fi foarte dezamăgit dacă nu-mi voi ține niciodată în brațe nepoata”, a declarat tatăl lui Meghan Markle pentru Fox News.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, scrisoare pentru tatăl ei. Ce i-a cerut actrița

Thomas Markle a provocat mai multe scandaluri în presa din Marea Britanie, înainte ca Ducii de Sussex să renunțe la familia regală. Meghan Markle a fost afectată de toate acestea și chiar și-a implorat părintele să se oprească.

Soția Prințului Harry i-a scris tatălui său o scrisoare amplă în care i-a cerut să o lase să trăiască în pace alături de partenerul ei de viață și să nu mai inventeze povești și atacuri la adresa nepotului Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog, oprește-te. Te rog, permite-ne să ne trăim viața în pace. Te rog încetează cu minciunile, te rog nu mai exploata relația mea cu soțul meu. 

Din prima zi ne-am aliat cu toții să te sprijinim și să te protejăm, iar asta o știi. Așa că poate cel mai mult mă doare să aud despre atacurile din presă la adresa lui Harry, care nu a fost decât răbdător, drăguț și înțelegător cu tine.

Din varii motive, ai ales să fabrici în continuare aceste povești, acest fir narativ care ține pur de ficțiune și te-ai încurcat și mai adânc în plasa de minciuni pe care ai întins-o”, a scris actrița în scrisoarea adresată părintelui ei, în urmă cu aproape doi ani, scrie Sky News.

ADVERTISEMENT