Life

„E căsătorită cu un prinț și face asta?”. Imagini virale cu Meghan Markle care bea lapte din biberon, în timpul unui interviu

Meghan Markle a ajuns ținta criticilor după apariția în emisiunea Ellen Show. Momentul în care bea lapte dintr-un biberon într-o farsă a emisiunii a devenit viral.
19.11.2021 | 18:50
E casatorita cu un print si face asta Imagini virale cu Meghan Markle care bea lapte din biberon in timpul unui interviu
ADVERTISEMENT

Ducesa Meghan Markle a fost invitată la emisiunea Ellen Show, unde a acordat un interviu, joi seară. Aceasta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții de familie, dar a fost și ținta unor farse.

Meghan Markle, invitată la emisiunea Ellen Show

În cadrul interviului acordat pentru Ellen DeGeneres, soția prințului Harry, Meghan Markle, a făcut dezvăluiri despre mai multe aspecte ale vieții sale. De asemenea, aceasta a fost și ținta unor farse organizate de Ellen Show.

ADVERTISEMENT

Interviul debutează cu un comentariu despre Ducesă. Prezentatoarea TV a spus despre Meghan Markle că este o dansatoare bună în contextul discuției despre una dintre dorințele acesteia. Meghan Markle a mărturisit că și-ar fi dorit ca, în perioada sarcinii, să fi putut exersa câteva mișcări de dans. Prințul Harry nu a ezitat să îi răspundă:“Nu am fi putut face asta”.

Meghan Markle a băut lapte din biberon, a dansat și a făcut declarații controversate

În cadrul emisiunii Ellen Show, Meghan Markle a mărturisit că i-a fost destul de greu să se facă remarcată. “Deschideam portbagajul, mă cățăram, închideam ușa de la portbagaj în spatele meu și mă târam peste toate scaunele până la volan și apoi înapoi, așa mergeam încoace și încolo”, a mărturisit aceasta în legătură cu interviurile pe care le avea pentru a putea obține un rol într-un film.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, probleme cu Lilibet

Meghan Markle a dezvăluit că fetiței ei au început să îi dea dinții și încearcă să găsească orice soluție care să o liniștească pe micuța Lilibet. Aceasta a mărturisit că ar încerca orice, chiar și Tequila pentru a-i putea calma durerile.

Meghan Markle i-a povestit prezentatoarei despre cum este viața sa după despărțirea de Casa Regală. Ducesa mărturisește că acum se simte împlinită.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, ținta farselor marca Ellen Show

După interviul acordat, Ducesei i-au fost organizate mai multe farse. Una dintre ele este provocarea de a bea lapte dintr-un biberon, moment ce a devenit viral. Meghan Markle a mai luat parte la o altă farsă al emisiunii Ellen Show, în cadrul căreia s-a jucat cu un glob de cristal, pretinzând că  are “puteri vindecătoare”. De asemenea, aceasta a făcut genoflexiuni pe trotuar.

Meghan Markle, ținta criticilor după apariția în emisiunea Ellen Show

“Casa Regală nu se va deranja să se uite la Meghan Markle după ce a apărut la Ellen Show…se prostește.”, a declarat un expert în probleme legate de monarhia britanică, Richard Fitzwilliam.

ADVERTISEMENT

Nici internauții nu au ezitat să o critice pe Ducesa. După ce videoclipul a devenit viral, mesajele în care aceasta este criticată nu au întârziat să apară. “Ea este soția unui prinț în rândul tronului’, „Farsa lui Meghan Markle de la The Ellen Show este jenantă. Este căsătorită cu un prinț și ea asta face?”, „Dornică să se umilească pentru camere”, au fost câteva dintre comentariile internauțiilor.

Meghan Markle, ducesa controversată a Casei Regale Britanice

După despărțirea de Casa Regală ce a provocat controverse în Marea Britania, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în California, unde locuiesc împreună cu cei doi copii: Archie și Lilibet. Acum câteva luni, aceștia i-au avut un interviu cu Oprah Winfrey, în care cei doi au povestit despre motivul deciziei de a părăsi Marea Britanie.

Ce i-ar fi determinat pe Meghan și Harry să părăsească Casa Regală ar fi presiunea exercitată de monarhia britanică, atitudinea rasistă a membrilor familiei și un posibil conflict între cei doi frați, Harry și William. Nici relația dintre Meghan și cumnata sa, Kate, nu ar fi prea bună.

Meghan Markle a renunțat la cariera în actorie pentru a deveni soția lui Harry. Nunta celor doi a avut loc în 2018, fiind considerată unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

 

ADVERTISEMENT