Life

Meghan Markle este ultima pe listă, dar uite cu ce femei s-a iubit prințul Harry înainte să se căsătorească – Foto

12.07.2020 | 14:16
ADVERTISEMENT

Meghan Markle este fără doar și poate dragostea vieții prințului Harry, însă, cu toate astea, acesta are în palmares numai femei frumoase și celebre.

Până să o întâlnească pe actuala soție, fiul prințesei Daiana și al prințului Charles a avut mai multe relații tumultoase.

ADVERTISEMENT

Ținta membrului casei regale britanice erau femeile blonda, în mod deosebit, dar și cunoscute. El nu a recunoscut toate relațiile de amor pe care le-a trăit, însă prietenii mai șopteau către tabloide amănunte din viața prințului Harry, ori era fotografiat de paparazzi.

Meghan Markle, prințul Harry și femeile din viața lui

Așadar, fie că vorbim de modele, prezentatoare sau vedete TV, Harry marca peste tot. Cea care i-a pus capac a fost Meghan Markle, care nu s-a arătat la fel de impresionată de statutul său, iar firea ei simplă și modestă l-au cucerit iremediabil.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Sky Sports F1, Natalie Pinkham, este pe lista prințului Harry. În 2003 au fost zvonuri cum că cei doi aveau o relație de iubire care nu s-a confirmat niciodată din partea celor două părți.

 

View this post on Instagram

 

4 years ago today. Thanks for the mammeries.

A post shared by Natalie Pinkham (@natalie_pinkham) on

Unul dintre cele mai mari scandaluri mediatice din Marea Britanie a fost în 2004, după ce Cassie Sumner a declarat că a petrecut o noapte amoroasă cu prințul Harry, după ce s-au distrat într-un club din Londra.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

It’s never to cold for a pool day #justhereforthelighting#pooldays#iwasfeelingit

A post shared by Cassie Sumner (@cassie_lynns) on

Una dintre cele mai lungi relații pe care prințul Harrya avut-o a fost cea cu Chelsy Davy. Cei doi au fost împreună din 2004 până în 2011. Tânăra a fost invitată la nunta prințului William, dar și la nunta lui Harry cu Meghan Markle.

 

View this post on Instagram

 

Well that was a humdinger???until next time #Vegas ?✨

A post shared by chelsydavy (@chelsydavy) on

Una dintre legăturile amoroase ale lui Harry s-ar fi consumat cu o prietenă de-a ducesei Kate Middleton. Astfel, în 2009 s-ar fi spus că Harry a avut o relație cu Astrid Harbord (foto mijloc).

ADVERTISEMENT

Tot în 2009, Harry ar fi avut o relație și cu Carolin Flack, gazda X Factor UK. Relația nu a durat mult, iar cei doi s-au despărțit imediat după ce zvonurile despre o posibilă idilă au apărut.

Artista norvegiană Camila Romestrand a avut o relație cu Harry la scurt timp după ce s-a despărțit de Chelsea Davy, în 2011.

View this post on Instagram

Curls … #doityourself ?

A post shared by Camilla Romestrand (@eddiethegun) on

După despărțira de Chelsea, cea care i-a fost alături 12 ani, Harry s-a întâlnit și cu modelu și actrița Florence Brudenell.

Intre 2012 si 2014, Harry a avut o relatie cu Harry a încercat să aibă o relație de durată și cu actrița Cressida Bonas, însă s-au despărțit după 2 ani. Ei au fost împreună între 2012 și 2014. Tânăra nu a mai putut suporta atacurile din presă.

Tot în 2012, înainte să se cupleze cu Cressida, prințul Harry a avut o relație cu Mollie King, artista din trupa The Saturdays.

Ellie Goulding a fost ultima femeie cu care Harry a fost văzut, în 2015. Cei doi au fost văzuți în timp ce se sărutau. Nu au confirmat niciodată relația.

View this post on Instagram

? @jrcmccord

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Prințul Harry a renunțat la titlu

Prințul Harry, Duce de Sussex, este fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, și nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic.

Prințul Harry s-a căsătorit pe 19 mai 2018 cu actrița Meghan Markle, ceremonia având loc în Capela Saint George din Windsor. Atunci, Regina Elisabeta a II-a le-a conferit titlurile Duce de Sussex, conte de Dumbarton și baron Kilkeel, toate în țara Regatului Unit. Cei doi au un fiu, pe Archie Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019.

La începutul anului 2020, cei doi soți au anunțat că renunță la titlurile primite și astfel devin independeți din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT