Life

Meghan Markle, gafă de proporții. Ce a făcut ducesa de Sussex când a vrut să aducă un omagiu ucrainenilor. Foto

Meghan Markle, gafă de proporții. Ducesa a vrut să facă un gest pentru pace, dar a greșit, astfel că a fost criticată de internauți. Aceasta a participat la un eveniment al Ambasadei Marii Britanii în Olanda.
20.04.2022 | 16:46
Meghan Markle gafa de proportii Ce a facut ducesa de Sussex cand a vrut sa aduca un omagiu ucrainenilor Foto
Meghan Markle, gafă în Olanda. Ce a făcut ducesa. Foto: Colaj Fanatik / Twitter
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a făcut o gafă în timpul aflat la Jocurile Invictus din Olanda. Ducesa a vrut să petreacă cât mai mult timp cu familiile celor care participau, dar lucrurile nu au ieșit perfecte.

Meghan Markle, gafă în Olanda. Ce a făcut ducesa

Ducesa de Sussex s-a alăturat familiilor participanților, unde a petrecut o oră, vorbind și citind povești. Meghan Markle a fost fotografiată stând alături de participanți pe jos și având un bebeluș în brațe. De altfel, mulți dintre participanți erau copii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ducesa a fost fotografiată în timp ce vorbea cu mai mulți copii. Evenimentul privat a fost organizat de Ambasada Marii Britanii la Haga, cu o zi înainte ca Meghan Markle și Prințul Harry să se îndrepte spre Los Angeles, acolo unde este casa lor.

„Un moment foarte special în cortul Ambasadei UK în Olanda, duminică, când Meghan, Ducesa de Sussex s-a alăturat familiilor echipei Marii Britanii pentru ora de poveste! James Stride de la Team UK a citit povestea „Hairy Maclary de la Donaldsons Dairy”, a fost mesajul postat pe Twitter.

ADVERTISEMENT
Steagul
Meghan Markle, gafă în Olanda. Ce a făcut ducesa. Foto: Twitter

Meghan Markle, criticată pentru gestul său: „Este incorect”

Totuși, Meghan Markle a făcut și o gafă. Deoarece aceasta a participat la o sesiune de pictură, ea a ales să vopsească pe hârtie steagul Ucrainei, pentru a transmite în acest fel și un mesaj de pace.

Totuși, lucrurile nu au ieșit așa cum și-ar fi dorit ducesa, deoarece aceasta a pictat invers steagul, lucru observat de internauți, care au criticat-o pentru faptul că nu știa poziționarea corectă a acestuia.

ADVERTISEMENT

„Steagul ucrainean pe care l-a pictat este din păcate cu susul în jos”, a menționat un fan, pe rețelele de socializare.

„Dragilor, Meghan Markle a scris „pace” pe steagul ei ucrainean, dar steagul ei este incorect. Este cu susul în jos”, a mai notat cineva.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle și soțul ei au călătorit în Olanda pentru a participa la Jocurile Invictus, prilej cu care au decis să o viziteze și pe Regina Elisabeta a II-a, aceasta fiind prima lor întâlnire de la momentul scandalului care a zguduit Casa Regală.

ADVERTISEMENT