Life

Meghan Markle, implicată într-un scandal uriaș. Soția lui Harry arată cu degetul spre Palatul Buckingham

02.02.2021 | 18:30
Meghan Markle implicata intrun scandal urias Sotia lui Harry arata cu degetul spre Palatul Buckingham
ADVERTISEMENT

Meghan Markle e pândită de scandaluri după ce a părăsit Casa Regală a Marii Britanii împreună cu soțul ei, fostul prinț Harry. Actrița americană este în mijlocul unei noi polemici în presa din Regat din cauza numelui pe care și l-a trecut în documentele oficiale, aceasta apărându-se arătând cu degetul către Regina Elisabeta și instituția care o reprezintă.

Soția lui Harry a fost în ochiul uraganului timp de mai multe luni din cauza procesului intentat împotriva anumitor publicații, după ce au scos la lumină conversațiile private ale acesteia purtate cu o prietenă și o scrisoare pe care ar fi trimis-o tatălui ei, cerându-i să înceteze campania de denigrare pe care a început-o în preajma nunții regale.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi controversa iscată de sora ei, Samantha, care a scris o carte în care nu vorbește tocmai în termeni elogioși despre Meghan, iar după asta a urmat ieșirea din Casa Regală. Toate astea sunt nimic pe lângă ultimul scandal în care e implicat numele actriței care a jucat în serialul „Suits”.

Meghan Markle, acuzată că s-a împăunat cu numele de ducesă de Sussex

Potrivit The Sun, Meghan Markle și-a schimbat numele după emiterea certificatului de naștere al lui Archie, pe 6 mai 2019, când încă făcea parte din Casa Regală.

ADVERTISEMENT

Meghan figura cu numele „Rachel Meghan, Alteța Sa Reală, Ducesă de Sussex” pe care l-a transformat apoi doar în „Alteța Sa Regală, Ducesă de Sussex”, la o lună după ce a devenit mamă, pe 6 iunie.

Informația apărută în presa britanică a creat atâta rumoare încât cei doi soți au fost nevoiți să emită un comunicat de presă, unul în care Meghan și Harry arată cu degetul spre Casa Regală, cea din care au făcut parte până la începutul anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Schimbarea a fost dictată de Palatul Buckingham”

„Schimbarea numelui în documentele emise în 2019 a fost dictată de Palatul Buckingham și nu a fost solicitarea expresă a lui Meghan și nici a ducelui de Sussex”, au transmis cei doi printr-un comunicat de presă, notează revista spaniolă Lecturas.

Cei doi au respins acuzația că Meghan și-ar fi șters numele din hârtiile oficiale păstrând doar titulatura de membră a Casei Regale spunând că este „ofensivă” și „ridicolă”.

ADVERTISEMENT