Life

Meghan Markle împlinește 40 de ani, dar nu vrea o petrecere fastuoasă. Ce a decis soția Prințului Harry

Meghan Markle va împlini miercuri 40 de ani. Apropiații spun că Ducesa de Sussex nu își dorește o petrecere mare.
03.08.2021 | 15:34
Meghan Markle implineste 40 de ani dar nu vrea o petrecere fastuoasa Ce a decis sotia Printului Harry
ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex împlinește 40 de ani. Niciodată nu și-a dorit o petrecere fastuoasă, iar obiceiul pare că va fi păstrat și de data aceasta. În plus a devenit mamă de curând. iar de atunci a preferat să-și petreacă aproape tot timpul împreună cu micuța Lilibet.

Apropiații cuplului susțin că  Prințului Harry i-ar pregăti totuși o surpriză soției sale

Meghan Markle împlinește 40 de ani, dar nu vrea o petrecere fastuoasă. Ce a decis soția Prințului Harry

După ce a venit pe lume micuța Lilibet, Meghan Markle și Prințului Harry au apărut foarte rar în public. Au preferat se se concentreze mai mult pe viața de familie.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex a refuzat chiar și invitația fostului Președinte Obama, care va organiza peste câteva zile o petrecere cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Apropiații cuplului susțin că Prințului Harry ar putea să-i facă o surpriză și să o ducă într-o mică excursie. Același lucru l-a făcut și când Meghan Markle a împlinit 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Atunci cei doi au mers în Botswana și au făcut muncă de voluntariat. Un an mai târziu, chiar de ziua ducesei, cei doi au mers la o nuntă.

În anul în care Meghan a împlinit 38 de ani, cuplul a petrecut discret la castelul Windsor. Anul trecut din cauza pandemiei nu au putut călători și au stat acasă.

ADVERTISEMENT

Oricum dacă vor ca miercuri să iasă la o plimbare sunt o grămadă de locuri frumoase în apropierea proprietății lor în valoare de 14,5 milioane de dolari din Montecito.

Jurnaliștii de peste ocean susțin că în cazul în care se va organiza o mică petrecere la reședința ducilor de Sussex, de la aceasta nu vor lipsi apropiații lui Meghan Markle. Lindsay Roth, actrițele Janina Gavankar și Abigail Spencer sau Silver Tree, director la un post TV.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle, mămică pentru a doua oară

Meghan Markle a născut-o pe Lilibet Diana la începutul lunii iunie. Lilibet i se spunea și reginei Elisabeta a II-a, iar numele Diana a fost dat în memoria mamei prințului Harry.

Micuța s-a născut la un spital din Santa Barbara, California. Prințul Harry și Meghan Markle mai au  un băieţel, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

ADVERTISEMENT