Life

Meghan Markle, în centrul unui nou scandal. Ce a făcut soţia prinţului Harry în Africa

Ducesa de Sussex se află în mijlocul unui nou scandal. Aceasta este acuzată că a mers într-o călătorie ce s-a vrut a fi caritabilă, dar s-a purtat ca o adevărată divă printre oamenii săraci din Africa.
29.07.2022 | 15:50
Meghan Markle in centrul unui nou scandal Ce a facut sotia printului Harry in Africa
Meghan Markle, în centrul unui nou scandal. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Meghan Markle este în centrul unui nou scandal, după ce a fost acuzată că un act caritabil făcut de aceasta a fost o „cascadorie” de imagine.

Meghan Markle, un nou scandal. Ce este acuzată că făcea în timpul vizitelor caritabile

Meghan Markle a întreprins mai multe vizite în țări sărace, pentru a discuta cu localnicii despre problemele lor.

ADVERTISEMENT

Acum, ducesa este acuzată că a mers în Rwanda, în 2016, doar pentru a câștiga un capital de imagine.

„Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors” este cartea în care se vorbește despre acest lucru și care spune că vizita ducesei de Sussex a fost bine gândită și nu neapărat îndreptată spre nevoile comunității.

ADVERTISEMENT

Tom Bower este autorul cărții, care acuză că soția Prințului Harry a mers în Rwanda să pară interesată de problemele oamenilor, dar a ajuns să facă o ședință foto cu haine scumpe, chiar în mijlocul oamenilor care nu au nici măcar apă curată să bea.

Meghan Markle, acuzată că s-a purtat ca o divă

Meghan Markle apare și într-un filmuleț în care vorbește despre nevoia oamenilor din Rwanda de a avea apă potabilă și chiar discută cu localnicii și îi îmbrățișează pe copiiii de acolo.

ADVERTISEMENT

Deși nu există dovezi foto sau video, Tom Bower spune că ducesa a adus cu ea multe bagaje cu haine scumpe și l-a avut alături de ea pe unul dintre fotografii preferați ai vedetelor, Gabor Jurina, care a călătorit în Africa și cu tot echipamentul necesar pentru o ședință foto.

Mai mult, autorul cărții spune că ducesa de Sussex a petrecut ore în șir la machiaj și la coafat pentru a arăta impecabil în poze, deși în fața ei se aflau copii care nu aveau apă de băut.

ADVERTISEMENT

„Timp de patru ore, Jurina a fotografiat-o pe actrița la patru ace îmbrățișând și zâmbindu-le copiilor din sat”, a scris autorul în cartea citată mai sus.

ADVERTISEMENT