News

Meghan Markle încalcă o tradiție a Casei Regale, de peste 4 decenii! Nu a vrut să meargă pe urmele Prințesei Diana

01.04.2019 | 13:31
Meghan Markle incalca o traditie a Casei Regale de peste 4 decenii Nu a vrut sa mearga pe urmele Printesei Diana

Meghan Markle încalcă o tradiție extrem de importantă chiar înainte de a naște! Ducesa de Susswex nu vrea să nască la același sspital unde s-au născut soțul ei, fratele său, dar și copiii cuplului Prinșul William și Kate. De peste 40 de ani această tradiție a fost rrespectată de cuplurile regale ale Casei Marii Britanice. Zvonuri din apropierea cuplului au confirmat că aceștia au ales o maternitate apropiată de locuința lor de la Windsor. “Ea și Harry au decis să meargă într-un loc în care să fie mai bine ascunsă de ochii lumii. Vrea o naștere normală și să stea cu copilul ei, decât să fie forțată să iasă să facă poze imediat după naștere”.  

Meghan Markle încalcă o tradiție! Nu vrea să nască la același spital la care a născut Prințesa Diana

Meghan Markle a decis să încalce tradiția respectată în casa Regală Britanică de peste 40 de ani. Ducesa de Sussex nu vrea să nască la spitalul St. Marys, din Paddington, loc în care a născut Prințesa Diana și Kate Middleton. „Acest copil nu se va naște la Lindo. Harry și Meghan știu că evenimentul stârnește un mare impact, dar copilul nu va fi un moștenitor direct al tronului, astfel că ei vor ca nașterea să fie cât mai bine ascunsă de ochii lumii.

Meghan este stresată în legătură cu posibilele complicații, cum ar fi o cezariană de urgență, și nu vrea să aibă presiunea de a arăta perfect pe scările spitalului câteva ore mai târziu”, a spus un apropiat al cuplului, a notat thesun.co.uk.

 

Meghan Markle îcalcă o tradiție care se ține în familia Regală de peste 40 de ani! Nu vea să nască la spitalul la care a născut Prințesa Diana!
Meghan Markle îcalcă o tradiție care se ține în familia Regală de peste 40 de ani! Nu vrea să nască la spitalul la care a născut Prințesa Diana!

 

“Meghan a fost întotdeanu o fată spirituală”

“Meghan a fost întotdeauna o fată foarte spirituală, îndrăgostită de yoga, mâncare sănătoasă și meditație. Acum trece la alt nivel, după ce a vrut să se asigure că va fi în cel mai bun loc pentru a da naștere copilului ei și a se reface fizic și psihic cât mai rapid. Iar Prințul Harry o susține, după ce a descoperit și el binefacerile sănătății interioare”, a mai spus sursa citată.