ADVERTISEMENT
Life

Meghan Markle, însărcinată pentru a doua oară? Ce semne a dat soția Prințului Harry

Autor: Alexa Serdan | 12.11.2020 | 13:08
Meghan Markle, însărcinată pentru a doua oară? Ce semne a dat soția Prințului Harry
Meghan Markle, însărcinată pentru a doua oară? Ce semne a dat soția Prințului Harry. Sursa foto: Instagram.com

Meghan Markle a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu aproximativ doi ani, recent existând zvonuri potrivit cărora ar fi din nou însărcinată. Informațiile au fost lansate de versiunea mexicană a revistei „Hola” după ce soția Prințului Harry a apărut în public cu o ținută largă. 

ADVERTISEMENT

Actrița de origine americană a purtat cu ocazia evenimentului de Remembrance Day (comemorarea eroilor care și-au jertfit viața pentru Marea Britanie) o fustă lungă, neagră peste care a pus un palton prins cu o curea.

Ținuta a lăsat loc de interpretări în privința unei eventuale sarcini datorită zonei în care centura a fost purtată, mai sus de talie. Lumea s-a gândit că Meghan Markle a optat pentru această variantă pentru a ascunde sarcina în evoluție.

Meghan Markle, din nou mamă? Cum a apărut în public Ducesa de Sussex

Ducesa de Sussex a purtat o ținută similară și cu alte evenimente, la nunta prințesei Eugenie, dar și când era însărcinată cu Archie. Meghan Markle nu a făcut nicio declarație despre al doilea copil, însă a recurs și la un alt gest care a dat de gândit.

ADVERTISEMENT

Mai exact, soția Prințului Harry a cerut amânarea procesului intentat celor două tabloide britanice care au publicat în trecut niște scrisori private de-ale Ducesei. Judecătorul a acceptat solicitarea actriței, procesul urmând să se reia în ianuarie 2022.

Suspiciunile sunt adâncite nu numai datorită vestimentației vedetei din ultima perioadă, ci și pentru că dorește judecarea procesului mult mai târziu având în vedere că urma să se prezinte în instanță chiar luna aceasta.

Dacă este sau nu însărcinată pentru a doua oară rămâne de văzut. Cel mai probabil Ducii de Sussex vor anunța la momentul potrivit, vestea venirii pe lume a unui copil fiind una minunată pentru orice cuplu.

ADVERTISEMENT
Meghan Markle și Prințul Harry la o comemorare
Meghan Markle și Prințul Harry, vizită privată în Cimitirul național Arlington pentru comemorarea eroilor căzuți la datorie în Anglia. Sursa foto: Instagram.com

Actrița și Prințul Harry s-au dedicat acțiunilor și scopurilor caritabile de când au părăsit Casa Regală Britanică la începutul acestuia an. Ducii de Sussex se bucură de viață departe de Marea Britanie alături de fiul lor Archie.

Cuplul s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, unde iese destul de rar în public. Soții locuiesc într-o comunitate restrânsă, într-o locuință care se ridică la valoarea de 14,7 milioane de euro, în ciuda faptului că cei doi nu mai primesc fonduri de la Casa Regală.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!