ADVERTISEMENT
Life

Meghan Markle, nemulțumită de o parte a corpului. Unde nu suportă să fie fotografiată

Autor: Andreea Stanaringa | 25.09.2020 | 19:21
Meghan Markle, nemulțumită de o parte a corpului. Unde nu suportă să fie fotografiată
Cum s-ar putea numi fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Alegerea inedită a ducilor de Sussex. Sursa foto: stirileprotv.ro

Ducesa de Sussex este o fire foarte pretențioasă atunci când vine vorba de fotografii. Meghan Markle este nemulțumită de cum arată o parte a corpului ei și refuză să se lase surprinsă de camerele foto.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului Harry este foarte serioasă atunci când vine vorba de imaginea pe care o afișează în public. Tocmai de aceea, Ducesa de Sussex a impus niște reguli destul de stricte pentru cei care o fotografiază, conform a1.ro.

Iată de ce nu suportă Ducesa să își afișeze întreg corpul în fotografii. Motivul este unul destul de banal, însă Meghan Markle ia lucrurile foarte în serios și nu se dă în lături de la regulile pe care le impune.

ADVERTISEMENT

De ce parte a corpului este nemulțumită Meghan Markle. Mărturisirea videografului familiei regale

Meghan Markle refuză să-și lase picioarele fotografie din simplul motiv că le urăște, după spusele videografului care se ocupă de familia regală. Mai mult, Ducesa a insistat să-și ascundă acest “defect” care o complexează și a dat reguli stricte cu privire la filmările și fotografiile care i se fac.

Meghan nu poate renunța la aceste reguli pe care le-a impus, lucru care devine neplăcut pentru fotografii care lucrează cu ea. În plus, comportamentul ei lasă de dorit, nefiind chiar unul dintre cele mai adecvate.

ADVERTISEMENT

Un fotograf care a lucrat cu ea a declarat pentru Daily Mail“este foarte pretențioasă și nepoliticoasă”. În afara faptului că interzicea categoric să-i fie pozate sau filmate picioarele, fotografii aveau nevoie de permisiunea ei ca să păstreze anumite filme sau imagini. În plus, Meghan cerea să fie servită cu șampanie în timpul ședințelor foto.

“Avea o mulțime de cereri – să-i aduci anumite flori, să nu o pozezi în timp ce se machiază, să-i pregătești un anumit tip de șampanie…

ADVERTISEMENT

Trebuia să-i ceri permisiunea pentru orice voiai să fotografiezi.Ea era șefa. Te simțeai ca și cum ai fi călcat tot timpul pe coji de ouă.

În mod normal, atunci când lucrezi cu o vedetă, acceptă sugestiile tale. Dar ea avea propriile idei. Voia să decidă singură”, a mai precizat fotograful pentru aceeași sursă. Se pare că Meghan le dădea ordine tuturor atunci când lucrau cu ea.

ADVERTISEMENT

“Părea nesigură și răsfățată”

Cu toate acestea, Meghan Markle se descurca de minune în timpul ședințelor foto. Fotograful însuși a declarat că este ușor de lucrat cu ea și că știe cum să pozeze. “Este ușor să lucrezi cu ea. Când dai drumul camerelor, știe să-și facă treaba.”

Acesta menționează că la sfârșitul ședințelor nu este o persoană pe care să o placi. “Nu m-a impresionat plăcut…Părea nesigură și răsfățată.”

ADVERTISEMENT

Meghan Markle evită să-și afișeze picioarele în fața camerelor, însă doar partea de jos a acestora. Nu renunță la această regulă de aur pentru ea.

Motivul ar putea fi o cicatrice de la o posibilă îndepărtare a unui mont, surprinsă de camere atunci când Ducesa de Sussex și-a dat pantofii jos în timpul turului regal ce a avut loc în Noua Zeelandă.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit la începutul anului familia regală și s-au mutat în America împreună cu fiul lor, Archie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!