Life

Meghan Markle, noi înțepături către Casa Regală. Ce a deranjat-o: „Ambiție e un termen foarte rău”

Meghan Markle și-a făcut propriul podcast, în cadrul căreia a făcut noi dezvăluiri despre viața petrecută în sânul Familiei Regale a Marii Britanii și motivele pentru care ea și prințul Harry s-au mutat în America.
24.08.2022 | 15:53
Meghan Markle noi intepaturi catre Casa Regala Ce a deranjato Ambitie e un termen foarte rau
Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri despre viața alături de Familia Regală. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Este bine-cunoscut faptul că între Meghan Markle și Familia Regală au existat mai multe disensiuni, care au făcut ca, în cele din urmă, Ducii de Sussex să renunțe la tot în luna ianuarie a anului 2020, când s-au mutat în America. Fosta actriță a făcut noi dezvăluiri despre viața la Palat.

Meghan Markle, noi dezvăluiri despre viața alături de Familia Regală. Ce a nemulțumit-o

În 2020, Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în America. În prezent, cei doi câștigă bani, printre altele, din Spotify. Ducesa de Sussex și-a făcut propriul podcast, numit Podcastul arhetipurilor (Archetypes podcast).

ADVERTISEMENT

În primul episod, a avut-o ca invitată pe jucătoarea de tenis Serena Williams, iar una dintre discuiții a fost despre dublul standard al termenului ambițios/ ambițioasă, când vine vorba despre femei și bărbați.

Soția prințului Harry a mărturisit că a simțit că a fost judecată și criticată pentru faptul că și-a dorit mai mult de la viață și a luptat pentru o viață mai bună.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a studiat la o școală privată din Los Angeles, unde susține că a fost învățată că nimic nu le poate opri sau pune limite atunci când vor să obțină ceva.

„Ideologia feministă și-a croit cale în orice aspect al educației mele. Aș putea spune chiar în orice aspect al vieții mele.

ADVERTISEMENT

Nu-mi amintesc să fi simțit conotația negativă a cuvântului, până când am format un cuplu cu soțul meu. Și aparent ambiție e un termen foarte rău. Pentru femei cel puțin”, a declarat Meghan Markle, citată de Click.ro.

Recent, a ieșit la iveală faptul că Ducesa nu suporta să fie comparată cu Kate Middletone, care nu ar fi avut-o prea mult la suflet.

ADVERTISEMENT

De altfel, Meghan și Serena au vorbit și despre perioada pe care fiecare dintre ele a străbătut-o după naștere și cât de greu le-a fost să se adapteze.

 

 

ADVERTISEMENT