News

Meghan Markle nu-l va însoți pe prințul Harry la comemorarea prințesei Diana. Care e motivul absenței

Meghan Markle nu va merge alături prințul Harry, la Londra, pentru comemorarea prințesei Diana.
19.06.2021 | 14:35
Meghan Markle nul va insoti pe printul Harry la comemorarea printesei Diana Care e motivul absentei
ADVERTISEMENT

Meghan Markle nu va merge alături de prinţul Harry în Anglia, luna viitoare, pentru ceremonia organizată în memoria prințesei Diana, scrie presa de peste ocean.

Inițial, au apărut zvonuri conform cărora Ducesa de Sussex și-ar face apariția la Londra, pe 1 iulie, cu ocazia comemorării mamei soțului ei. Se pare însă că aceasta va absenta.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle nu-l va însoți pe prinţul Harry la comemorarea prințesei Diana, la Londra

Pe 1 iulie, cu ocazia unui eveniment care va marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a prințesei Diana, o statuie va fi dezvăluită la Londra. Monumentul va fi instalat în grădina Palatului Kensington.

La acest eveniment de o însemnătate uriașă, prințul Harry nu va fi însoțit de Ducesa de Sussex. Cel mai probabil, motivul neparticipării lui Meghan Markle este nașterea fiicei acesteia și a lui Harry, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, la începutul acestei luni.

ADVERTISEMENT

”La comemorarea din 1 iulie, Meghan nu va călători. Tocmai a născut şi Harry va merge singur”, scrie publicația HelloMagazine, citând surse din apropierea cuplului.

În momentul ceremoniei de la Londra de luna viitoare, fiica cuplului Meghan-Harry va avea mai puțin de o lună. Aceasta s-a născut pe 4 iunie, la Santa Barbara.

ADVERTISEMENT

Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina Angliei. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a onora numele regretatei fețe regale, Prințesa de Wales, mama lui Harry.

Lilibet este al doilea copil al cuplului. Aceștia mai au un fiu de 2 ani pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle nu a participat nici la înmormântarea prințului Philip

Ducesa de Sussex nu l-a însoțit pe Prințul Harry nici la înmormântarea Prințului Philip, din motive medicale. Pe 17 aprilie, în data funeraliilor, aceasta era însărcinată Lilibet și, deși a făcut toate eforturile pentru a fi alături de soțul ei la înmormântare, nu a fost lăsată de doctor să zboare.

Deși nu a reușit să călătorească în Regat pentru acest eveniment, Ducesa de Sussex a trimis o coroană de flori în memoria Ducelui de Edinburgh, care a murit la vârsta de 99 de ani.

Cuplul Meghan Markle – prințul Harry nu s-a mai întâlnit cu restul familiei din martie 2020, când a decis să părăsească Marea Britanie şi să renunţe la rolul activ în familia regală.

ADVERTISEMENT