Life

“Meghan Markle? O actriță nătângă de televiziune!” Vedeta Top Gear, Jeremy Clarkson, atac dur la Ducesa de Sussex

23.03.2021 | 13:09
Meghan Markle O actrita natanga de televiziune Vedeta Top Gear Jeremy Clarkson atac dur la Ducesa de Sussex
Jeremy Clarkson atac fără precedent la adresa fostei actrițe Meghan Markle (sursă foto: Insider.com)
ADVERTISEMENT

Vedeta Top Gear, Jeremy Clarkson, a formulat un atac dur la adresa Ducesei de Sussex. Prezentatorul i-a adresat cuvinte grele actriței Meghan Markle, după ce, în urmă cu câteva săptămâni, interviul pe care aceasta l-a acordat pentru Oprah Winfrey a generat un scandal imens.

Meghan Markle a fost pusă la zid de către Jeremy Clarkson, fiind cunoscut că soția Prințului Harry a făcut o varietate de dezvăluiri neașteptate, în interviul complet, lansat la începtul lunii martie. Vedeta britanică nu s-a mai putut abține și a susținut ce crede cu adevărat despre fosta actriță din serialul american “Suits”.

ADVERTISEMENT

Starul emisiunii auto și-a spus părerea sinceră, ba chiar l-a apărat pe Piers Morgan. Este cunoscut faptul că, la scurt timp de la publicarea interviului cu Harry și Meghan, prezentatorul emisiunii matinale din Marea Britanie și-a dat demisia, deoarece a făcut mai multe comentarii interpretate considerate nepotrivite. Piers Morgan și-a asumat cele spuse în acele momente și a preferat să rămână fără locul său de muncă de la “Good Morning Britain”.

Jeremy Clarkson de la Top Gear, cuvinte dure pentru Meghan Markle, în urma interviului cu Oprah

Jeremy Clarkson de la Top Gear a susținut, recent, că nu s-ar fi gândit vreodată că va fi de acord cu părerile oferite de către Piers Morgan. Însă, acesta crede că vedeta matinalului britanic și-a pierdut jobul absolut degeaba, după ce a refuzat să ceară scuze, în mod public, celebrului cuplu.

ADVERTISEMENT

Interviul oferit de către Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey a avut un impact uriaș asupra tuturor și i-a împărți pe fanii săi în două tabere. Soția Prințului Harry a făcut dezvăluiri considerate tulburătoare despre familia regală, printre care cele de ură rasială, ce s-au răsfrânt asupra ei.

Mai mult, în vârstă de 60 de ani, Jeremy Clarkson a pus sub lupă inclusiv tentativa de suicid despre care Meghan Markle a făcut referire în interviul controversat. Acesta nu crede că a fost ceva adevărat nici în respectivele afirmații.

ADVERTISEMENT
Jeremy Clarkson de la Top Gear, atac dur pentru Meghan Markle
Jeremy Clarkson de la Top Gear l-a apărat pe Piers Morgan, în urma scandalului iscat de interviul acordat de Meghan Markle (sursă foto: Insider.com)

“Pentru prima dată în viața mea m-am trezit că sunt total de acord cu Piers Morgan. Meghan este apreciată de cei tineri și proști, care cred că brandul ei de victimizare va răpune într-o bună zi monarhia britanică.

Dar nu se va întâmpla așa ceva, pentru că monarhia a îndurat perioade mai rele de atât: decapitări, scandaluri amoroase, abdicări. Dacă monarhia britanică a putut trece peste așa ceva, sunt absolut convins că o va face și acum, cu Meghan Markle, o actriță nătângă de televiziune.

ADVERTISEMENT

(…) Vă rog să mă credeți când vă spun că Markle este gata în următorii cinci ani. Suspectez că activitățile ei vor fi să stea la poze pe cont propriu în fața clădirii Taj Mahal sau să se relaxeze pe yachtul vreunui bogătaș. Totul, pe când săracul Piers Morgan, va realiza că și-a pierdut jobul pentru absolut nimic”, a susținut Jeremy Clarkson, potrivit publicației Insider.com.

ADVERTISEMENT