Life

Meghan Markle, pofticioasă în a doua sarcină. Ce preferă să mănânce actrița 

21.04.2021 | 21:09
Meghan Markle pofticioasa in a doua sarcina Ce prefera sa manance actrita
ADVERTISEMENT

Meghan Markle, soția Prințului Harry, este tot mai pofticioasă de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița americană încearcă să-și păstreze condiția fizică, dar cu toate acestea nu poate rezista în fața unor alimente. 

Ducesa de Sussex mănâncă foarte sănătos, însă poftește adesea la paste și la fructe, pe care le consuma și înainte să rămână însărcinată. Vedeta este hotărâtă să nu ia prea mult în greutate și să-și conserve energia și starea psihică pentru fiica sa.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse apropiate cuplului regal, Meghan Markle meditează și face yoga în fiecare zi. Soția Prințului Harry se bucură de o sarcină mult mai ușoară decât prima în ceea ce privesc grețurile, oboseala și stările de somnolență.

Meghan Markle, totul despre a doua sarcină. Cum se simte

„Meghan poftește la paste, dar mănâncă foarte curat (face tot posibilul să evite glutenul), este o iubitoare de fructe, iar acum mănâncă doar alimente organice. Face yoga zilnic, o ajută să-și mențină sănătatea fizică și mentală pe parcursul sarcinii.

ADVERTISEMENT

A doua sarcină a fost mai ușoară decât prima în materie de grețuri. Se simte mult mai bine de data aceasta”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Actrița de origine americană și Prințul Harry au anunțat în luna februarie că urmează să devină părinți pentru a doua oară. Vestea a fost o surpriză pentru toată lumea pentru că în vara anului trecut Meghan Markle a suferit un avort spontan.

ADVERTISEMENT

Vedeta a vorbit deschis despre momentul neplăcut, precizând că s-a întâmplat totul într-o dimineață, când se pregătea să-i schimbe scutecul băiețelului ei, Archie, care va împlini frumoasa vârstă de 2 ani, luna viitoare, pe data de 6 mai.

„Am căzut pe podea cu Archie, în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână.

ADVERTISEMENT

Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca.

Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini”, spunea Meghan Markle la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT