Life

Meghan Markle, prima apariție publică după avortul spontan din iulie. Soția Prințului Harry, încă îndurerată

14.12.2020 | 23:22
Meghan Markle prima aparitie publica dupa avortul spontan din iulie Sotia Printului Harry inca indurerata
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și-a făcut prima apariție publică după ce a anunțat că a suferit un avort spontan la începutul lunii iulie. Soția Prințului Harry a apărut într-o intervenție pentru CNN, pe chipul său citindu-se și acum durerea pierderii suferite.

Renumita actriță a apărut chiar din curtea casei sale din Statele Unite ale Americii, stând pe o bancă. Ducesa de Sussex a vorbit despre pandemia de coronavirus, felicitându-i pe cei care au luptat și i-au ajutat perioada aceasta pe cei aflați în suferință.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o bluză subțire de culoare pastel, Meghan Markle a încercat să-și ascundă oarecum suferința cauzată de pierderea sarcinii, mai ales că vedeta își dorea foarte mult să devină mamă pentru a doua oară. Actrița are un băiat, Archie, de un an și 7 luni.

Meghan Markle, apariție publică după suferința din vară. Actrița a pierdut o sarcină

„Într-un an în care au avut loc schimbări uriașe pentru toată lumea, eu sunt inspirată de poveștile de compasiune din comunitățile noastre. Peste tot în țară, oamenii și-au pus deoparte nevoile personale și s-au unit pentru a ajuta la binele tuturor celor din jur. 

ADVERTISEMENT

În luna martie, criza de COVID-19 a lovit dur și peste noapte totul s-a schimbat. Pentru multe familii, impactul pandemiei a fost catastrofic și foarte mulți s-au confruntat cu întrebarea sfâșietoare: «Cum voi mai pune hrană pe masă pentru familia mea?».

Însă, în ciuda realității devastatoare, am văzut, de asemenea, puterea spiritului uman și modul remarcabil prin care au răspuns comunitățile în aceste vremuri provocatoare. Am văzut binele în oameni, în vecinii noștri și întreaga comunitate s-a unit și au spus că nu vor sta deoparte, în timp ce vecinii noștri mor de foame.

ADVERTISEMENT

Aceste momente le-au amintit multora că cineva are grijă de ei. În seara asta, îi celebrăm pe acești eroi tăcuți, pe unii i-am cunoscut și pe alții îi aplaudăm de la distanță. Acești indivizi s-au ridicat și s-au asigurat că cele mai de bază nevoi ale comunităților noastre au fost asigurate.

S-au asigurat că nimeni din jurul lui nu suferă în izolare. Și-au hrănit vecinii și ne-au arătat, tuturor, că și în cele mai întunecate vremuri, când ne unim avem puterea de a le reaminti celor din jur că există speranță și că vom fi ok”, a spus Meghan Markle în intervenția video pentru CNN.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex a mărturisit într-un interviu pentru New York Times că pierderea suferită din iulie a doborât-o, însă a încercat să se mențină puternică pentru băiatul pe care-l ținea în brațe în clipa în care și-a dat seama ce se întâmplă.

Actrița a început să fredoneze un cântec de leagăn, încercând să-și liniștească copilul căruia în momentul respectiv îi schimba scutecul. Meghan Markle a vorbit cu durere despre acest episod neplăcut, pierderea fiind vizibilă și acum pe chipul său.

ADVERTISEMENT