Life

Meghan Markle, prima apariție publică după interviul cu Oprah Winfrey. Cât de mult i-a crescut burtica de gravidă

10.05.2021 | 14:53
Meghan Markle prima aparitie publica dupa interviul cu Oprah Winfrey Cat de mult ia crescut burtica de gravida
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a avut prima apariție publică după interviul cu Oprah Winfrey, unde s-a putut vedea cât de mult i-a crescut burtica. Soția Prințului Harry urmează să nască o fetiță în câteva luni. 

Ducesa de Sussex și-a făcut apariția prin intermediul unui mesaj video, având ca scop promovarea vaccinării la nivel global. Pentru că nu a putut participa fizic la eveniment, Meghan Markle a făcut apel la populație și a îndemnat oamenii să se vaccineze anti-COVID.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat în luna februarie că vor deveni părinți pentru a doua oară. În cadrul interviului controversat acordat jurnalistei Oprah Winfrey, cei doi au făcut marele anunț și au dezvăluit că vor avea o fetiță.

Meghan Markle, prima apariție publică după interviul cu Oprah Winfrey. Cât de mult i-a crescut burtica de gravidă

Timp de două minute, Meghan Markle a subliniat cât de important este ca toată lumea să se vaccineze, pentru ca pandemia de coronavirus să se termine cât mai curând. Aflată, el mai probabil, la sfârșitul celui de-al doilea trimestru de sarcină, fosta actriță și-a dezvăluit rotunjimile datorate fetiței care se dezvoltă în pântec.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o rochie roșie cu imprimeu floral, Meghan Markle a avut o apariție de-a dreptul surprinzătoare. Cu un machiaj discret pe față și cu părul ușor ondulat într-o parte, ducesa și-a mai dus, din când în când, mâna la burtică.

Meghan Markle
Meghan Markle, cu burtica la vedere. Sursa foto: capturi YouTube

Este prima apariție publică a soției Prințului Harry, la mai bine de două luni de la difuzarea interviului cu Oprah Winfrey, care a produs agitație atât în Casa Regală, cât și în lume.

ADVERTISEMENT

În afară de importanța vaccinării anti-Covid, Meghan Markle a vorbit despre sprijinul care trebuie acordat femeilor și, mai ales, celor de culoare, care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei, care a făcut ravagii în Statele Unite ale Americii, potrivit The Independent.

Sâmbătă seara, Ducii de Sussex au fost gazdele unei campanii de vaccinare, Global Citizen VAX Live, în cadrul căreia au concertat mai multe formații și artiști din SUA, printre care H.E.R., Foo Fighters și Jennifer Lopez, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT

Campania a fost susținută și de președintele SUA, Joe Biden, și de prima doamnă, Jill Biden. Aceștia, împreună cu Prințul Harry și Meghan Markle, dar și alte celebrități americane, au făcut apel pentru distribuirea vaccinurilor anti-COVID în toată lumea.

Meghan Markle va naște în această vară

Doar câteva luni îi mai despart pe Prințul Harry și Meghan Markle de marele eveniment. Cei doi vor avea o fetiță, iar anunțul sarcinii a fost făcut pe 14 februarie. Fiul lor, Archie, a împlinit doi ani în urmă cu câteva zile.

Ducii de Sussex au stârnit un val de controverse după interviul cu Oprah Winfrey, unde Meghan a făcut dezvăluiri neașteptate despre familia regală, acuzându-i pe aceștia de rasism.

În aprilie, Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, s-a stins din viață, iar la înmormântare a venit doar Prințul Harry, întrucât Meghan Markle nu putea zbura din California până în Marea Britanie din cauza sarcinii avansate.

ADVERTISEMENT