Life

Meghan Markle, primele declarații după moartea Reginei Elisabeta. Ce a spus despre regretata suverană: “Sunt profund recunoscătoare”

Meghan Markle a vorbit pentru prima dată despre Regina Elisabeta, la mai bine de o lună de la decesul suveranei. Ce a spus soția Prințului Harry.
20.10.2022 | 09:37
Meghan Markle primele declaratii dupa moartea Reginei Elisabeta Ce a spus despre regretata suverana Sunt profund recunoscatoare
Ce a spus Meghan Markle despre Regina Elisabeta. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

La mai bine de o lună de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle a vorbit despre regretata suverană. Soția Prințului Harry a avut numai cuvinte de laudă la adresa Majestății Sale.

Meghan Markle, primele declarații după moartea Reginei Elisabeta

Pe 8 septembrie 2022, Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, iar 11 zile mai târziu a avut loc înmormântarea, la care au participat și Prințul Harry și Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță a vorbit despre mama Regelui Charles, la o lună de când au avut loc funeraliile. A fost primul interviu al ducesei de Sussex în legătură cu acest subiect, de la decesul suveranei.

Soția lui Harry se simte recunoscătoare că a avut șansa să o întâlnească. De asemenea, Meghan este recunoscătoare că i-a fost alături soțului ei în această perioadă foarte dificilă pentru Familia Regală.

ADVERTISEMENT

“Sunt extrem de recunoscătoare că am putut să-i fiu alături soțului meu, în aceste momente grele, să-l sprijin. 

Este fantastic să înțelegi ce moștenire uluitoare a lăsat bunica sa pe atâtea planuri.

Sunt profund recunoscătoare că am cunoscut-o și am avut ocazia să petrec timp cu ea., a declarat Meghan Markle pentru Variety, într-un interviu publicat miercuri.

ADVERTISEMENT

Chiar și în această perioadă dureroasă, Prințul Harry a rămas “mereu optimist” și a spus că bunica lui “s-a reunit acum cu soțul ei (n.r. Prințul Philip)”, decedat în aprilie 2021.

Ducesa de Sussex a mai spus despre regină că este “cel mai puternic exemplu de leadership feminin”.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din serialul “Suits” are amintiri plăcute cu Regina Elisabeta și a vorbit despre prima îndatorire regală pe care a avut-o cu Majestatea Sa. Meghan se simte norocoasă că a avut această ocazie.

În perioada următoare, ducii de Sussex se vor concentra pe fundația lor, Archewell, dar și pe alte activități caritabile.

Prințul Harry și Meghan Markle, protagoniștii unui serial documentar pe Netflix

La finalul acestui an va apărea serialul documentar în care protagoniștii sunt Harry și Meghan. Potrivit Page Six, producția ar urma să apară la începutul lui decembrie.

În urma discuțiilor pe care le-au avut cu Regele Charles după funeraliile Elisabetei a II-a, când au convenit să facă pace, ducii de Sussex ar fi discutat cu producătorii serialului să refacă anumite afirmații pe care le-au făcut astfel încât să nu provoace un nou scandal cu Casa Regală.

Cei doi își vor contrazice propriile declarații în serialul ce urmează a fi lansat, potrivit sursei citate mai sus.

“Harry și Meghan au făcut cereri semnificative către regizori. Le-au solicitat să renunțe la conținutul pe care chiar ei l-au furnizat, pentru propriul lor proiect.”, au declarat surse din interiorul echipei de producție.

Serialul va apărea la o lună după premiera sezonului 5 “The Crown”, care va fi disponibil pe Netflix începând cu 9 noiembrie.

ADVERTISEMENT