News

Meghan Markle s-a decis! Cine va fi bona copilului său. Nu s-a mai întâmplat asta la Casa Regală

17.04.2019 | 11:46
Meghan Markle sa decis Cine va fi bona copilului sau Nu sa mai intamplat asta la Casa Regala

Meghan Markle, însărcinată în nouă luni și Prințul Harry s-au hotărât să angajeze o bonă de origine americană pentru cel mai nou membru al familiei regale. Cel mai important eveniment al acestui an se apropie cu pași repezi. Deși, inițial Ducesa de Sussex dorea să se ocupe personal de creșterea copilului, acum are alte gânduri: vrea bonă de origine americană.

Meghan Markle și Prințul Harry caută bonă din SUA

Ducesa de Sussex și Prințul Harry vor să ignore tradiția conform căreia copiii din familia regală sunt crescuți de bone din Norland. Aceștia se gândesc să angajeze o bonă din Statele Unite ale Americii și în plus, se gândesc și la varianta bonei de sex masculin.

Meghan Markle încalcă astfel tradiția bonei tradiționale din Norland. De asemenea, Ducesa de Sussex va încălca o altă regulă a casei regale când copilul se va naște acasă, nu la maternitate. Bebelușul cu sânge albastru va veni pe lume la sfârșitul lunii aprilie.

De ce vrea Meghan Markle bona din SUA

Ducesa de Sussex vrea bona din tara sa natala
Ducesa de Sussex vrea bona din tara sa natala

Decizia aceasta arată clar că inima Ducesei de Sussex este tot în țara sa natală, SUA. ”Este important pentru ea, nu a ascuns niciodată faptul că este mândră de rădăcinile ei americane., a declara o sursă din cadrul familiei regale.

Se pare că, Meghan Markle a apelat deja la o agenție de recrutare specializată care a fost însărcinată să găsească o bonă pentru următoarele trei luni. În plus, mama lui Meghan, Doria Ragland se va muta la Frogmore Cottage, unde va avea o aripă întreagă a casei doar pentru ea, Doria urmând să ajute cuplul la venirea bebelușului.

O sursă a dezvăluit că, cuplul are idei clare legat de creșterea copilului. Camera bebelușului va fi vopsită în culori neutre având în vedere că nu se știe sexul copilului. Viitorii părinți vor știi sexul copilului abia în momentul venirii pe lume.

”Meghan a spus clar recrutorilor că preferă o bonă de origine americană și vrea să se simtă parte din familie, decât un membru uniformizat al personalului.”, a declarat sursa pentru revista Mirror.