Life

Meghan Markle se implică în chestiuni politice. Mesajul ferm al fostei ducese de Sussex în plină pandemie

13.08.2020 | 18:25
Meghan Markle se implica in chestiuni politice Mesajul ferm al fostei ducese de Sussex in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Meghan Markle s-a ferit dintotdeauna să comenteze politica, însă de data asta s-a poziționat. Motivul pentru care până acum nu a făcut-o era condiția pe care o avea, membră a Casei Regale Britanice.

Meghan Markle nu votează cu Donald Trump

După cum se știe, nicio persoană din familia Reginei Elisabeta nu trebuie să își exprime convingerile politice în spațiul public, indiferent de situația prin care trece o țară sau lumea întreagă, ci să păstreze un echilibru pentru a nu influența cetățenii, cei care au în mână pâinea și cuțitul când vine vorba de politicieni.

ADVERTISEMENT

Meghan s-a conformat regulilor până să părăsească definitiv Casa Regală. De data asta a spus ce crede despre alegerile prezidențiale din Statele Unite, care vor avea loc toamna asta, unde principalii competitori sunt Donald Trump, președintele în funcție, și Joe Biden, liderul democraților.

Actrița din „Suits” a acordat un interviu pentru revista Marie Claire, iar din respectivul material reiese ceva foarte clar: nu va vota la viitoarele alegeri cu Trump.

ADVERTISEMENT

„Nu ne putem gândi că votul nostru nu contează”

Meghan a avut mereu un discurs de stânga, pro-feminim și anti-rasism, iar din declarația ei prin care încurajează oamenii să iasă la vot, se poate înțelege ce opțiune politică are fosta ducesă.

„Știu ce înseamnă să ai o portavoce, dar știu și ce e să nu ai pe cineva care să te reprezinte. Au fost multe femei și bărbați care și-au dat viața de-a lungul istoriei pentru ca acum să fim ascultați. Această oportunitate, acest drept fundamental, dreptul de a vota este esențial pentru ca toate vocile noastre să fie auzite”, a declarat Meghan Markle pentru Marie Claire.

ADVERTISEMENT

„Nu ne putem gândi că votul nostru nu contează pentru că ploaia care lovește pământul e compusă din milioane de picături de apă”, a adăugat nevasta fostului prinț Harry.

Este evident că Meghan nu va vota cu Trump, asta dacă ne amintim de multiplele critici pe care le-a adus președintelui american cuplului, la un moment dat chiar jignind-o pe actrița americană.

ADVERTISEMENT