Life

Meghan Markle și Harry au fost demascați! Adevărul despre nunta lor

17.03.2021 | 17:25
Meghan Markle si Harry au fost demascati Adevarul despre nunta lor
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry au fost prinși cu minciuna! În controversatul interviu acordat lui Oprah Winfrey, cei doi au vorbit despre o nuntă secretă pe care au avut-o înainte de cea oficială, însă se pare că aceasta nu ar fi avut niciodată loc!

Foștii duci de Sussex au dezvăluit în emisiunea lui Oprah că înainte de nunta lor oficială, cu trei zile mai exact, au contractat un preot pentru a ceremonia o slujbă doar a lor, fără nimeni altcineva.

ADVERTISEMENT

Ideea era una frumoasă și de înțeles având în vedere că momentul căsătoriei avea să intre în atenția unei lumi întregi. „Nimeni nu știe, dar l-am sunat pe arhiepiscopul de Canterbury și i-am zis: Uitați, acest spectacol este pentru toată lumea, dar vrem o uniune doar a noastră”, a declarat Meghan Markle despre evenimentul care a avut loc în anul 2018.

Meghan Markle și Harry, prinși cu minciuna

Dezvăluirea lui Meghan nu a trecut neobservată de presă, iar mulți consideră că acest gest al celor doi a fost unul jignitor pentru Casa Regală. Oricare ar fi părerile, luni, pe 15 martie, a căzut cortina și s-a aflat că aceasta a fost o minciună, de fapt.

ADVERTISEMENT

Persoana care a dezmințit acest eveniment privat care ar fi avut loc cu trei zile înainte de nunta oficială a fost chiar arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Acesta a declarat pentru jurnaliștii britanici că nu a oficiat niciodată o astfel de slujbă de cununie privată, potrivit lecturas.com.

ADVERTISEMENT

Preotul care s-a ocupat de nuntă neagă dezvăluirea actriței

Welby susține că singura chestiune privată a fost o discuție cu cei doi pentru a stabili cum se va desfășura cununia religioasă, însă niciodată nu a existat o ceremonie paralelă.

Dezmințirea lui Welby nu le-a căzut bine celor doi, însă e foarte probabil ca arhiepiscopul să nu recunoască acel eveniment din respect pentru Regină, pentru că asta ar fi însemnat o sfidare a Casei Regale în opinia multora.

ADVERTISEMENT

Vor mai apărea și alte dezmințiri ale declarațiilor făcute de Harry și Meghan Markle în perioada următoare? Au spus adevărul în interviul lui Oprah sau totul a fost o înșiruire de fabulații pentru a lovi instituția condusă de Regina Elisabeta? Rămâne de văzut. Spectacolul regal abia a început!

 

 

 

ADVERTISEMENT