Meghan Markle și Harry, chemați în instanță. De ce se vor întoarce în Marea Britanie

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/10/2020, 18:03
Meghan Markle și Harry, chemați în instanță. De ce se vor întoarce în Marea Britanie
Meghan Markle și Harry se întorc în Marea Britanie, dar nu pentru Regină. Foto: Instagram

Meghan Markle și fostul prinț Harry se vor întoarce în Marea Britanie la începutul anului viitor, după ce în luna martie au încheiat toate socotelile cu Casa Regală, renunțând la titulaturile de duci de Sussex.

Meghan Markle și Harry, într-un proces de 1,8 milioane de lire

Cuplul trebuie să se prezinte în fața judecătorilor britanici pe 11 ianuarie 2021 într-un proces deschis de actrița din „Suits” împotriva grupului editorial Associated Newspaper Limited.

Fosta ducesă de Sussex acuză publicațiile Mail on Sunday și Mail Online că i-au încălcat viața intimă publicând bucăți dintr-o scrisoare secretă pe care aceasta a trimis-o tatălui ei, într-un foileton de cinci articole.

Nu este singurul motiv pentru care ea și Harry trebuie să fie în fața instanței în anul ce vine. Acuzați sunt și autorii cărții „Finding Freedom”, unde foștilor duci li se pun vorbe în gură, iar ei nu au fost niciodată intervievați sau întrebați în legătură cu conținutul acelei cărți, notează lecturas.com.

Al doilea Crăciun departe de Familia Regală

Costurile procesului, estimate de avocații celor doi, ajung până la 1,8 milioane de lire sterline, Meghan insistând cu orice preț să îi fie reparată imaginea publică în urma scandalului iscat în presa tabloidă de relația ei amară cu familia paternă.

Se pare că doar asta îi mai face pe Meghan și Harry să revină în Regatul Unit, căci nici anul acesta, pentru a doua oară consecutiv, nu au de gând să ia masa de Crăciun cu Regina și ceilalți membri ai Familiei Regale.

Pe 25 decembrie, după cum se știe deja, Meghan Markle și Harry vor petrece alături de producătorul muzical David Foster și nevasta lui, actrița și cântăreața Katharine McPhee.

Cele două cupluri au mai fost văzute luând cina împreună, aceștia fiind printre cei mai buni prieteni pe care și i-au făcut de când s-au stabilit definitiv în Statele Unite ale Americii după ce au părăsit Casa Regală a Marii Britanii acum câteva luni.

 

 

 

Închide ×