Life

Meghan Markle și Harry dau o nouă lovitură Casei Regale. Totul are legătură cu Prințesa Diana

Meghan Markle și fostul prinț Harry dau o nouă lovitură Casei Regale, iar de data aceasta este vorba chiar despre mama ex-ducelui de Sussex.
11.10.2021 | 11:42
Meghan Markle si Harry dau o noua lovitura Casei Regale Totul are legatura cu Printesa Diana
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Harry reușesc să ia prin surprindere pe toată lumea, din nou. De data aceasta este vorba despre regretata Prințesă Diana, pentru care Casa Regală organizează un eveniment de comemorare.

Mâine, pe 12 octombrie, la Palatul Kensington se vor reuni prietenii Dianei, dar și figuri din Casa Regală, în cadrul unei ceremonii speciale.

ADVERTISEMENT

Mirarea vine din faptul că unul din cei doi fii ai Dianei, Harry, s-ar fi decis să nu fie prezent la festivitatea în care se va vorbi despre mama lui.

Meghan Markle și Harry nu vor participa la un eveniment de comemorare a Prințesei Diana

Printre invitați se numără și Elton John, unul din cei mai buni prieteni ai prințesei Diana. Muzicianul va cânta în memoria Dianei la evenimentul la care, din păcate, unul din copii nu va dori să participe.

ADVERTISEMENT

Revista Hello! susține că Meghan Markle și Harry s-au tot răzgândit cu privire la decizia de a zbura la Londra. În cele din urmă, cei doi au luat decizia să-și vadă în continuare de viața pe care au început-o în Statele Unite.

Ultima oară când Harry a plecat din reședința sa din California în Londra a fost pe 1 iulie. Era ziua în care Diana ar fi împlinit 60 de ani dacă mai trăia.

ADVERTISEMENT

La acea dată, Harry și-a dat mâna cu fratele său, William. Cei doi au reușit să arate că sunt din nou uniți, fie și de ochii lumii. Cei doi au inaugurat o statuie împreună.

Legătura dintre foștii duci de Sussex și Casa Regală s-a rupt definitiv la începutul anului trecut. Cei doi au renunțat la toate atribuțiile lor undeva în februarie 2020.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță, acuzații dure pentru instituția condusă de Regina Elisabeta

Meghan a declarat ulterior într-un interviu faptul că i-a fost extrem de greu să facă parte din instituția Reginei și că a avut mult de suferit ca ducesă.

În luna martie, Meghan a atacat fără milă Casa Regală într-un dialog sincer cu realizatoarea Oprah Winfrey.

Interviul a avut numeroase repercusiuni, după ce fosta actriță din serialul „Suits” a spus că a fost discriminată de personalul Reginei.

Majestatea Sa, Regina Elisabeta, a fost nevoită după aceea să își ceară scuze în numele celor care au avut atitudini rasiste cu Meghan Markle. Regina a spus ferm că nu tolerează niciun fel de discriminare. Și-a exprimat regretul profund pentru că partenera nepotului ei a fost nevoită să treacă prin asta.

 

 

ADVERTISEMENT